RSS

Raportare eroare program

Pentru a putea perfectiona functionarea programului va rog sa descrieti sub forma de comentariu eroarea de program sau sugestiile pentru imbunatatire. In cazul in care eroarea este semnalizata de o casuta de mesaj este important sa transmiteti numarul erorii si descrierea care apare in casuta de mesaj.

Multumesc.

Reclame
 

56 de răspunsuri la „Raportare eroare program

 1. danixweb

  Iunie 23, 2009 at 6:01 pm

  La instalare kitul creeaza un director disc sistem:\Program Files\Risk Management 2009 unde isi va depune toate fisierele de lucru.
  Daca sistemul dumneavoastra este instalat pe alt disc decit c: programul nu isi va gasii fisierele care trebuie sa fie in C:\Program Files\Risk Management 2009.
  Verificati va rog daca aveti acest director in calea specificata.

   
 2. sava ioan mina

  August 6, 2009 at 10:11 am

  am instalat programul conform indicatiilor din mail,nu stiu daca programul de proba trebuie sa mai ramana instalat
  dupa ce lansez evaluare.exe nu imi apare in meniul initial numarul de cod cerut de mine si fereastra cu informatii este extinsa peste fereastra de sub ea

   
 3. sava ioan mina

  August 11, 2009 at 3:40 pm

  la introducerea de riscuri identificate in Fisa de evaluare ar trebui sa fie posibil sa se insereze direct linii noi de riscuri,pentru cele care nu se potrivesc cu lista existenta ca si continut sau exprimare….ex.”lucrul cu videoterminale” sau „circulatia de drumurile publice” si multe alte situatii

   
 4. Florentina

  Septembrie 6, 2009 at 10:59 am

  Am terminat o evaluare a unei societati am listat jumatate din ea si acum cand am deschis sa listez restul si sa fac unele corecturi nu imi mai apare nimic la aceasta socitate ……..dar descrierile mele de la mediul de munca sarcina de munca , mij de munca sunt ce se intampla ?

   
 5. danixweb

  Septembrie 8, 2009 at 7:35 pm

  Ati modificat denumire societate,sector sau loc de munca dupa ce ati introdus date.In versiunea initiala aceasta nu era permis pentru a se limita numarul evaluarilor la numarul permis de distribuitor.Voi rescrie codul pentru ca acest lucru sa fie posibil si dupa introducerea de date.Modalitatea de corectare o primiti pe email.

   
 6. POTOR RODICA

  Septembrie 10, 2009 at 5:40 pm

  Raportare eroare modul adaugasocietate Rs 6Overflow

   
 7. danixweb

  Septembrie 11, 2009 at 9:34 pm

  Va rog sa comunicati si imprejurarile in care a aparut eroarea pentru a o putea corecta.

   
 8. Maria

  Septembrie 22, 2009 at 1:20 am

  nu imi apare codul pentru activarea programului dupa instalare. am instalat programul, iar cand am accesat pagina unde trebuia sa fie codul, era spatiu alb.

   
 9. doina

  Noiembrie 5, 2009 at 12:49 pm

  Sunt doar 2 evaluari sau nu s-a instalat bine?

   
 10. danixweb

  Noiembrie 5, 2009 at 2:57 pm

  Nu sunt evaluari.Sunt doar grupuri de riscuri incluse in program ca date de testare ale program.Pentru o evaluare serioasa trebuie indicate riscurile si masurile intr-un mod mai exigent si specific locului de munca.

   
 11. geoluc

  Decembrie 6, 2009 at 8:50 pm

  Am instalat programul de citeva minute dar nu gasesc pe ecran codul de client pentru a putea activa programul. Unde il pot gasi. Am un ecrancu titlul : „sa ne usuram munca”.
  Numai bine la toti

   
 12. Silvestru Florin

  Decembrie 12, 2009 at 2:25 pm

  Buna ziua. Am XP SP3, cand am istalat programul nu am gasit codul de client si mi-ati spus ca nu mai trebuie. Ce trebuie sa fac sa pot scoate la imprimanta?

   
 13. Marius Mocan

  Decembrie 24, 2009 at 9:00 pm

  Nu mai pot descarca nici un fisier, precum nu pot descarca varianta SP3 a programului de RISK MANAGEMENT

   
 14. QHSE

  Ianuarie 1, 2010 at 9:19 pm

  Am instalat programul dar cu multe mesaje de eroare, mai exact: Inregistrare Type Library esuata: C\………\msvcirt.dll. Biblioteca sau dll-ul nu poate fi incarcat (-21473125566), au fost cel putin 15 astfel de mesaje, am dat OK la toate, pana la urma programul a fost totusi instalat. Care sunt consecintele acestor erori? Multumesc

   
 15. Gabi

  Martie 19, 2010 at 3:05 pm

  Am instalat programul si merge bine, dar nu stiu cum cum se poate face listarea materialelor lucrate. am incercat sa listez direct din program dar iese aiurea, nu se intelege nimic, sunt doar puncte, linii si cate o litera. am incercat sa le trimit in word dar nu se pastreaza formatul din program. ma puteti ajuta?

   
 16. rox

  Martie 30, 2010 at 5:30 pm

  Am incercat sa dezinstalez yahoo messenger10, si orice as fi facut,imi aparea o ferestra, daca sa trimit raportul erorii sau nu. Am incercat cu amnadoua optiunile dar nu merge. Ma puteti ajuta cu ceva? Chiar nu stiu ce sa mai fac.vreau sa dezinstalez programul si nu pot.

   
 17. danixweb

  Martie 31, 2010 at 4:33 pm

  Chiar si dupa o dezinstalare reusita ramin date retinute de kitul de instalare in C:\Program Files\Yahoo!\Messenger care impiedica o reinstalare „pe curat” a altei versiuni de Messenger.Stergeti directorul specificat cu ajutorul Explorerului

   
 18. NICA IULIAN

  Aprilie 9, 2010 at 1:10 pm

  –––––––––
  Risk Management 2009
  –––––––––
  Failed to load control ‘vbalGrid’ from vbalSGrid6.ocx. Your version of vbalSGrid6.ocx may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.
  –––––––––
  OK
  –––––––––
  Nu mai pot folosi programul Risk Management 2009. Da eroarea de mai sus.
  Ce trebuie sa fac?
  Am nevoie urgent de evaluare risc pentru Maseur si Manichiurista.
  Multumesc!
  cotranida@gmail.com

   
 19. syllei

  Mai 10, 2010 at 5:18 pm

  Programul nu ma mai lasa sa tiparesc si sa export evaluari.Am partajat si trimis deja pentru site doua evaluari(destul de bune ca incepator) Am cerut inregistrarea de doa ori.Va rog sa ma lamuriti ce se intimpla sau nu se mai poate folosi programul.Multumesc!

   
 20. Al Badau

  Iunie 15, 2010 at 1:01 pm

  Buna tuturor,
  imi apare eroarea la modulul AdaugaSocietateRS 502 Unsupported data version

  Practic am dorit sa salvez evaluarile facute (pentru un post) si sa listez.Sunt intrebata daca doresc sa salvez inainte de tiparire, dau YES, imi palpaie ecranul si atat. Nu se pot vizualiza rapoartele/listele si pe ecran?
  Este o problema legata de faptul ca am o versiune de Word incompatibila?Prea noua ?

  … daca as putea sa si scot rezultatele din acest program as fi la fel de fericita ca atunci cand l-am descoperit…
  Multumesc celor care sunt prezenti pe site si ma pot ajuta !

   
 21. Nitu Marian

  Septembrie 7, 2010 at 8:55 pm

  Am reinstalat programul actualizat la 03.09.2010 si imi apare tot programul din 06.02.2010.

   
 22. diana

  Septembrie 14, 2010 at 10:34 am

  imi apare eroarea „429activex cannot create object” si nu pot aduga societati pentru ca nu gasesc meniul „lista societati”!ma ajutati, va rog?

   
 23. diana

  Septembrie 14, 2010 at 11:26 am

  de asemenea, nu merge butonul „adauga”..:(

   
 24. Mihaela Alexe

  Septembrie 29, 2010 at 11:05 pm

  Buna seara,
  Dupa efectuarea unei evaluari, programul nu imi genereaza planul de prevenire si protectie completat ci ramane gol chiar dupa ce am apasat butonul refresh. Inainte de a se deschide planul de prevenire si protectie imi apare un mesaj de eroare.
  Am nevoie foarte repede (pentru control ITM) doar de acest plan de prevenire si protectie pentru toate meseriile introduse.
  Inspectorul ITM cere ca ceea ce se numeste in program „planul de masuri propuse” sa se numeasca „fisa de masuri propuse pentru locul de munca………”,……..cate bordeie, atatea obiceiuri………,insa trebuie sa ne conformam rigiditatii institutiilor de control…..
  Am versiunea 1.0 SP3, trebuie actualizata?
  Multumesc mult,
  Mihaela Alexe

   
 25. Anonim

  Aprilie 13, 2011 at 8:48 pm

  Buna seara,
  Am creat o firma si toate sectoarele aferente. Cand vreau sa ii dau „documente””evaluare de riscuri”, nu imi deschide previzualizarea ca sa ii dau sa printeze. Mentionez ca am versiunea completa(asa ma anunta programul)si am instalat si Crystal Report 8.5. . Ce trebuie sa ii fac ca sa mearga? Multumesc.

  O zi excelenta

   
 26. Anonim

  Aprilie 13, 2011 at 8:52 pm

  Buna seara,
  Am creat o firma si toate sectoarele aferente. Cand vreau sa ii dau “documente””evaluare de riscuri”, nu imi deschide previzualizarea ca sa ii dau sa printeze. Mentionez ca am versiunea completa(asa ma anunta programul)si am instalat si Crystal Report 8.5. . Ce trebuie sa ii fac ca sa mearga? Multumesc.

  O zi excelenta

   
 27. Florentina

  Mai 26, 2011 at 10:02 pm

  Buna seara , nu pot descarca varianta SP3 a programului de RISK MANAGEMENT.
  Iar in varianta pe care o am am lucrat pana nu demult , acum cand intoduc date despre loc munca , mijloace etc.dupa ce scrii o intreaga documentatie am surpriza sa nu imi ramana salvate datele.
  Cand intru pe gestionare societati , inainte puteam deschide evaluarea unui post de acolo acum nu imi arata nimic ( am lucrat 2 evaluari si nu se vad decat accesand sus in partea stanga ” deschide”.
  Apoi mai este ceva la cele 2 posturi lucrate asa pe varianta veche cand vizualizez ce am scris , pe pagina de deschidere ,unde scrie ” evaluare ..” in dreapta sus nu imi apare numarul de persoane etc…
  Va rog din suflet , am de lucrat evaluari la 3 spitale si am nevoie de acest program imi usureaza mult munca , poate imi puteti trimite prin email programul ( link) sa-l pot instala ( la mine se deschide si cand accesez descarcare ma duce in box ).
  CU multe multumiri .

   
 28. Anonim

  Iulie 11, 2011 at 4:00 pm

  ar fi bine daca ar genera riscurile cu nivel de risc peste 3 si inclusiv 3, sau macar sa existe optiunea sa alegem noi ce riscuri sa le puna in planul de masuri.
  Multumesc

   
 29. Anonim

  August 11, 2011 at 11:11 am

  buna ziua,la mine nu salveaza evaluarea si nici societatea …la inceput a mers…dar ieri am finalizat o evaluare am salvat-o azi am intrat sa fac alta surpriza postul era dar era goala….

   
 30. danixweb

  August 11, 2011 at 5:06 pm

  .Am avertizat pe mai multe cai utilizatorii sa nu stearga datele existente ca exemplificare si sa nu deschida evaluari din lista de recente.
  Aceste probleme le-am observat dupa ce am lansat programul tot la sesizarea unor utilizatori si au drept cauza pierderea corelatiei intre datele din baza de date(grupate dupa id-ul locului de munca) si fisierul de tip .evr din directorul Evaluari (ex. Scoala generala 34 Mihai Viteazul1-ADMINISTRATIV-ACTIVITATI DE BIROU.evr)
  Pentru recorelarea datelor :
  – alegeti postul in cauza din structura de arbore
  – cititi id-ul postului(apare in bara de stare in partea de jos a programului)
  – scrieti acest id in ultima coloana a listei cu riscuri la toate riscurile
  – salvati apasand butonul Salvare iar dupa aceea puteti tiparii evaluarea.
  Acum scriu o noua versiune care va edita documentele direct in Word 2010 din care am eliminat problemele amintite.

   
 31. bogdan i

  Septembrie 14, 2011 at 1:54 pm

  salut, dupa instalare imi zice asa:”failed to load control ‘Image List’from Mscomctl.ocx.Your version of Mscomctl.ocx may ber outdated.Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.” mentionez ca rulez cu Windows xp sp3 updatat la zi. ce se poate face sa rulez programul.

   
 32. Anonim

  Septembrie 21, 2011 at 11:36 am

  buna ziua,dupa instalare imi apare versiunea din februarie 2010 si nu din septembrie cum ar trebui,nici la mine nu salveaza ceea ce lucrez in ea…daca mai e nevoie de vreun program de instalare va rog sa ne da-ti un link de unde sa-l luam…

   
 33. ktyi

  Septembrie 23, 2011 at 9:36 am

  Habar nu am sa descarc programul. nu stiu de unde sa incep. l-am descarcat conform instructiunilor dar nu am decat un loc de munca- scoala. Help!!!!

   
 34. f9s8

  Octombrie 20, 2011 at 2:39 pm

  buna ziua,
  Imi spuneti si mie de unde pot descarac ultima varianta a programului!
  Dupa ce mi-am rupt ochi sa fac cateva locuri de munca am modificat o denumire si …..am pierdut tot,…din cate citesc de pe la voi pe ultima varianta nu mai apare aceasta problema.
  va multumesc anticipat
  f9s8@yahoo.com

   
 35. mihai madalin

  Octombrie 25, 2011 at 5:03 pm

  salut, nu pot downloada softul, putin ajutor?

  va multumesc

   
 36. iacob corneliu

  Noiembrie 18, 2011 at 6:05 pm

  Buna ziua,

  Ce as pute facea sa imi functioneze aplicatia in windows 7?

  Va multumesc!

  Cu respect,
  Corneliu Iacob

   
 37. ery

  Noiembrie 28, 2011 at 11:33 am

  imi spune cineva care este ultima varianta a programului si de unde o pot descarca pls

   
 38. RODICA

  Ianuarie 10, 2012 at 4:37 pm

  Am si eu o problema cu listarea evaluarilor.In momentul cand accesez o evaluare apare pe ecran o fereastra cu „apasarea butonului de refresh” si atat.
  Daca se poate sa ma indrumati mai departe.

   
 39. Anonim

  Ianuarie 11, 2012 at 1:23 pm

  nu pot sa instalez programul si nici nu mai pot sa ma autentific

   
 40. mihai5

  Februarie 13, 2012 at 10:02 am

  Mihai5 : Dupa ce lansez executabilul .exe, in fereastra Launcher error imi apare mesajul „unable to open archive file” Am OS Windows XP SP3
  Multumesc!

   
 41. MG.

  Martie 25, 2012 at 5:30 pm

  Unable to process request at this time — error 999.
  While this error is usually temporary, if it continues, please contact us.

  Aceasta imi apare si nu pot sa accesez yahoo.Astept raspuns,multumesc.

   
 42. Mihaela

  Iunie 8, 2012 at 11:05 am

  aceasta este eroarea cand deschid programul sau daca il folosesc „Line: 2
  Error: ‘PDRTJS_settings_292487_page_165’ is undefined”, ce sa fac

   
 43. carmina68

  Iulie 15, 2012 at 4:08 pm

  Buna,in momentul instalarii imi apare eroarea> Crystl32.OCX.Multumesc

   
 44. Anonim

  Noiembrie 8, 2012 at 8:41 pm

  Buna seara ma poate ajuta cineva cu acest program,am descarcat fisierul totul a decurs bine, am introdus toate datele societatii ,am ineput sa lucrez la evaluare dar cand ii dau salavare la primul risc imi apare o foaie goala si nu pot sa merg mai departe la consecinte,clasa de gravitate,clasa de probabilitate si nivel de risc . Ma poate ajuta cineva sa ii dau de cap acestui program?

   
 45. Skodaru

  Ianuarie 7, 2013 at 8:24 am

  idem carmina68. precizez ca am win 7 pe 64 biti. mersi

   
 46. radu

  Februarie 26, 2014 at 3:53 pm

  nu mi se deschide programul imi apare ,, component Cryst32.OCX or on of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid,,

   
 47. grigore

  Martie 9, 2014 at 4:33 pm

  Buna ziua, nu pot folosi programul. Dupa instalare apare eroarea „Component ‘Crystl32.OCX’ or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid”

   
 48. danixweb

  Martie 9, 2014 at 9:27 pm

  Intrati acum si descarcati ultima versiune.Problemele au fost rezolvate.

   
 49. grigore

  Martie 9, 2014 at 11:49 pm

  Multumesc, am descarcat un planificator…
  „C:\Program Files\Instalare SapteSiunSfert 12-1\SapteSiUnSfert.exe”. Eu incerc sa descarc programul pentru evaluari riscuri.

   
 50. danixweb

  Martie 10, 2014 at 7:39 pm

  Programul are mai multe aplicatii.Aveti un ceas in stanga sus .Dati clic pe acesta si alegeti Evaluare de riscuri.

   
 51. sinela

  August 9, 2014 at 8:45 am

  incerc sa ma conectez si nu -mi mai permite desi utilizez corect parola, va rog sa ma ajutati in acest sens

   
 52. danixweb

  August 9, 2014 at 3:42 pm

  Pentru inceput intrati simplu cu Utilizator=admin si parola=admin

   
 53. virgil plt

  Noiembrie 5, 2015 at 3:48 pm

  Buna ziua,
  Nu pot descarca programul. Dupa click pe imaginea cu discheta sunt redirectionat la adresa:
  https://onedrive.live.com/redir?resid=D3B0396214C12098%214092, unde apare mesajul:
  „This item might not exist or is no longer available
  This item might have been deleted, expired, or you might not have permission to view it. Contact the owner of this item for more information.”

   
 54. Gabriel Voica

  Martie 4, 2016 at 3:12 pm

  [eroare in fisiere].[compactdatabase]linia 60cu numarul 75. Path/file access error.

  Run-time error 339

  Component CLSCON~1.CLS or one of its dependencies not correctly registered: a files is missing or invalid.

   
 55. Anonim

  Mai 25, 2016 at 10:36 pm

  [eroare in fisiere].[compactdatabase]linia 60cu numarul 75. Path/file access error.

   
 56. Anonim

  Februarie 2, 2018 at 8:04 pm

  [eroare in fisiere].[compactdatabase]linia 60cu numarul 75. Path/file access error.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: