RSS

Asistenţă online

De la lansarea programului mi-au fost sesizate o serie de probleme care au ca urmare imposibilitatea utilizării programului pe anumite calculatoare.Programul este scris cu resurse limitate, nu este unul de firmă de aceea şi testarea lui s-a făcut numai pe un singur sistem şi anume pe Windows XP SP2 cel pe care a fost şi scris.Dezavantajul unei asemenea testări este acela că staţia având deja instalate toate controalele şi bibliotecile dinamice necesare programului instalarea şi rularea programului nu ridică nici un semn de intrebare ,totul funcţionează perfect.Problema apare însă când programul este instalat pe un sistem mai nou iar kitul de instalare nu cuprinde toate bibliotecile necesar a fi instalate pe noul sistem.
Pentru a putea rezolva eventualele probleme întâmpinate de utilizatori în instalarea sau utilizarea programului există posibilitatea de a face o instalare sau prezentare în direct pe calculatorul dumneavoastră.
Mod de lucru.
1) Instalaţi programul TeamViewer  dând clic pe link

2)Exprimaţi-vă dorinţa de a fi ajutaţi printr-un email pe adresa corosd@yahoo.com precum şi datele şi orele la care doriţi să vă fie făcută prezentarea(mai multe pentru a putea alege).Solicitaţi pe Yahoo Messenger la această adresă să fiţi inclus în listă .

3) În funcţie de timpul disponibil şi de planificarile existente vă voi accepta în lista de Messenger şi vă voi comunica data şi ora la care vom face conectarea.

4)La data si ora stabilite vom intra pe Messenger şi vom conecta calculatoarele în felul următor:
– se porneşte programul TeamViewer5(trebuie sa fie aceeasi versiune pe ambele calculatoare) la ora stabilită.
-utilizatorul care doreste ajutor comunică pe messenger  id-ul şi parola din TeamViewer
– după aceasta aşteapta conectarea care este vizibilă prin faptul că cursorul mousului începe să se mişte manevrat de către cel care face prezentarea.
-comunicarea pe Messenger continuă în scris sau prin sunet şi vom putea astfel să rezolvăm problemele.
Daca nu sunt probleme de instalare si doriti doar sa vedeti cum se lucreaza atunci va dau eu ID si parola si dumneavoastra veti vedea desk-ul meu pe care va voi prezenta functionarea programului.

Acest utilitar este folosit în expunerea programelor de calculator sau paginilor de web pe parcursul editării lor pentru ca utilizatorul final să poată să facă propuneri sau să poată învăţa modul de lucru.
Mai este folosit şi pentru lucrul mai multor persoane la proiecte comune.
Pentru cei care se tem să-şi conecteze calculatorul pentru a nu le intervenii cineva în mod nedorit în datele pe care le deţin le pot spune că se poate vedea pe ecran toată activitatea care se desfăşoară pe ecran ca şi când ar face-o ei iar în cazul în care vor să se deconecteze o pot face închizind programul.Daca tot au dubii pot să nu apeleze la acest tip de sprijin.
Sper ca în felul acesta să am posibilitatea să corectez kitul de instalare pentru ca programul să ruleze pe orice sistem şi să -i ajut pe cei care au probleme.
Toate problemele intilnite vor fi prezentate în această pagină .

Reclame
 

6 răspunsuri la „Asistenţă online

 1. NITU MARIAN

  Februarie 5, 2010 at 9:12 pm

  buna seara ,
  banuiesc ca timpul dumnevoastra este limitat de aceea las la o parte intoducerea si trec la subiect:
  am descarcat programul, am efectuat o evaluare ,si am constatat urmatoarele;
  1.nu pot sa va trimirt o evaluare ( pot sa va trimit mult mai multe si verificate de itm la firma la care lucrez)ptr. ca in folderul dim Program files ,Evaluari, Documente- nu apare nimic
  2.Nu toate documentele se completeaza dupa efectuarea evaluarii(Planul de prevenire si protectie,Lista meseriilor,etc.sunt goale)
  3.In evaluare casutele cu resposabil,actiuni…sunt goale si nu pot fi completate

  banuiesc ca dupa validarea programului aceste lucruri vor fi rezolvate
  In speranta unei colaborari benefice pentru ambele parti va urez o seara placuta si sper intr-un raspuns cat mai rapid( ptr. orice eventualitate va stau la dispozitie si la tel.0745176535

  codul client din versiunea descarcata e LFFEI3E3D4D7E9RREVAY

   
 2. zaharia constantin

  Februarie 15, 2010 at 10:01 pm

  Desi am Windows XP SP3, nu reusesc sa derulez programul de evaluare a riscurilor!
  Nu stiu din ce cauza!

   
 3. adriana

  Aprilie 2, 2012 at 8:40 am

  Buna dimineata,
  Va rog sa ma ajutati in descarcarea programului Risk management 2009 (eroare The user hosting this content is out of bandwidth.) si sa imi aprobati inregistrarea.
  Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.

   
 4. drumarul

  Septembrie 22, 2013 at 1:41 pm

  Va rog sa ma ajutati in descarcarea programului Risk management 2009 Windows 8 (eroare Component Crystl32.OCX or one of its dependencies not correctly regisred: a file is missing or invalid.) si sa imi aprobati inregistrarea.Windows 8
  Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.

   
 5. ana S

  Decembrie 26, 2013 at 10:29 am

  Mi se pare genial demersul dvs altruist. Felicitari!
  Mi s-a parut foarte interesant programelul de evaluare a riscurilor si l-am instalat pe 2 PC-uri cu windows XP dar la ambele am avut erori. Vi le trimit pe email. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc anticipat. Cu stima, Ana.

   
 6. bogdan

  Decembrie 3, 2014 at 7:28 pm

  Tin sa va multumesc pentru informatiile si fisierele descarcabile gratuit. Am descărcat versiunea programului pe 32bits pe calculatorul meu cu xp sp3. S-a instalat dar nu mi se deschide programul, cu toate ca in managerul de activitati apare ca rulează. Mi-ar plăcea sa vad ce face programul dar din păcate nu am reusit. Poate ma puteti ajuta in acest sens. Va multumesc.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: