RSS

Evaluare riscuri

PROGRAM EVALUARE DE RISCURI

(GRATUIT si NELIMITAT)

UTILIZARE

Inainte de a incepe puteti citi o prezentare a etapelor de realizare a evaluarilor de riscuri (click pe link).

Cum se instaleaza si utilizeaza  vedeti aici (click pe link).

DESPRE PROGRAM

Programul este bazat pe metoda Pece.Trebuie tinut cont ca este numai un instrument iar rezultatul depinde in ultima masura de cel care il va folosi.In functie de experienta evaluatorului rezultatul utilizarii acestui program poate fi o evaluare profesionista sau o „comedie” de evaluare.Pentru incepatori va fi un sprijin in masura in care cu timpul vor putea sa descarce evaluari de pe aceasta pagina care sa l-e arate ce trebuie sa cuprinda o evaluare si cit de departe trebuie dusa analiza in elaborarea acestora.

AVANTAJE

 1. Elimină din sarcina evaluatorului grija formatării textului,tabelelor si a graficelor(cele două prevazute în metoda) acordându-se astfel o mai mare atentie evaluării în sine.
 2. Salveaza documentele in 4 tipuri de fisiere(evr,doc,pdf,html)
 3. Permite selectarea din liste a riscurilor aplicabile si încadrarea lor tot din liste în grupe de gravitate si periodicitate
 4. Urmărirea în timp real al rezultatelor încadrării în aceste grupe pe grafice si previzualizarea directă a coeficientului de risc global rezultat din media ponderată a riscurilor partiale.
 5. Actualizarea facilă a evaluării pe măsura ce riscurile sunt eliminate sau dacă apar riscuri noi fără să fie necesar sa căutati în textul evaluării pozitiile care trebuie modificate , să refaceti graficele calculul sau concluziile
 6. Introducerea automată in bloc a unor riscuri prin preluare din evaluări gata făcute
 7. Posibilitatea accesării unor evaluări concepute de alte persoane si puse la dispozisie prin simpla descarcare de pe acest site
 8. Deschidere automata prin dublu click pe fisier sau in Explorer cu click dreapta si selectare „Deschidere cu Risk Management 2009 ” din meniul contextual.
 9. Posibilitatea gestionării unui număr mare de evaluări pentru mai multe societăti precum si intretinerea facila si actualizarea rapida a acestora.
 10. Elaborarea automată pentru PLANUL DE PREVENIRE SI PROTECTIE,PLANUL DE MĂSURI PROPUSE,LISTA ECHIPAMENTULUI DE PROTECTIE,LISTA LOCURILOR DE MUNCA .
 11. Elaborarea automata a concluziilor finale bazate pe datele din evaluare si formulate diferit in functie de mai multe scenarii din care se alege aleatoriu unul in functie de valorile coeficientilor partiali de risc si a celui global.
 12. Prin studierea evaluărilor făcute de diferite persoane fiecare va putea sa analizeze obiectivitatea evaluărilor făcute si sa l-e îmbunătătească asa cum de altfel cere si legea.
 13. In cazul in care programul este reinstalat din diverse motive ,nu este nevoie sa se solicite o noua inregistrare..

DEZVOLTARI ULTERIOARE

1 Versiune cu portabilitate a datelor.
2 Sistem de avertizari la termene pentru actiuni de SSM si SU si nu numai(instructaje,verificari ,controale ,termene plan de prevenire,examinari aplicatii practice  etc)
3 Generator automat de teste cu diverse formate
4 Generator tematici
5 Gestionare documente de SSM si SU
6 Monitorizare pagina de noutati si avertizare utilizatori

Reclame
 

284 de răspunsuri la „Evaluare riscuri

 1. danydu

  Noiembrie 19, 2008 at 12:01 pm

  Laudabila initiativa.Ma ocup de aceste probleme de cativa ani buni.Am elaborat toata gama de doc-uri necesare managementului situatiilor de urgenta ( in special pentru domeniul protectiei civile,dar nu numai).Sunt dispus la schimb de experienta (inclusiv de documente )

   
 2. Bogdan

  Ianuarie 28, 2009 at 5:24 pm

  Bună ziua,
  Foarte utile informaţiile de pe site…mulţumim şi salut intenţia lui Danixweb…felicitări!
  Mă ocup de evaluările de risc la firma la care lucrez…dacă pot ajuta cu ceva…pe cineva…cu plăcere!

   
 3. Florentina

  Martie 16, 2009 at 10:45 pm

  Felicitari pentru tot ce faceti ….foarte interesant programul de evaluare risc
  Pentru Bogdan , daca se poate vreau si eu un model de evaluare pentru personal de ingrijire .
  Multumesc .

   
 4. Serban Georgescu

  Iunie 2, 2009 at 2:02 pm

  Laudabila aceasta initiativa ! Foarte putini aceia care doresc sa impartaseasca din cunostiintele lor si altora aflati in….”suferinta ” Jos cu palaria si felicitari

   
 5. danixweb

  Iunie 2, 2009 at 9:20 pm

  Trebuie stiut la ce tematica te referi. La tematicile de instruire(introductiv generala,la locul de munca sau periodica ) sau te gindesti la altceva.Mai trebuie stiut ce fel de conducator auto(categorie vehicule) pentru ca si la tematici si la evaluari va fi diferenta intre un sofer de taxi si unul de transport marfa.Pina vi cu precizari daca te ocupi de SSM iti pun la dispozitie Programul pentru evaluari de riscuri care se descarca de pe http://www.box.net/shared/hcmkjhxoig
  Iar aici pentru a vedea ce aspecte trebuie urmarite la o evaluare de riscuri pentru conducatori auto citeste :
  http://www.box.net/shared/azx8jxs8u3 =transport marfa
  http://www.box.net/shared/yodmepat71 =scoli de soferi
  http://www.box.net/shared/zlm85q4rbz =trenuri si autobuze
  http://www.box.net/shared/f9vajb2ng4 =taxi
  Succes.

   
 6. marianv

  Iunie 5, 2009 at 1:38 pm

  Este ok programul si cred ca sigur o sa ma ajute. Sigur o sa-l folosesc pe viitor ca altfel nu stiu cum o sa ma descurc. In aceste domenii este destul de munca si cred ca este bine sa colaboram. O zii cat mai buna.

   
 7. danixweb

  Iunie 9, 2009 at 8:48 pm

  Raspunsul meu il veti primii pe email.In cazul in care ceilalti participanti vor dorii sa raspunda cererii dumneavoastra o vor putea face direct postind un comentariu cu raspunsul la problema ridicata sau trimitind pe email corosd@yahoo.com documentul solicitat care va va fi remis si cu permisiunea emitentului va fi postat la rubrica de Descarcari.Acesta va putea deveni modul curent de lucru al acestei pagini.

   
 8. marian

  Iunie 25, 2009 at 8:05 am

  Ma confrunt cu ceva destul de complicat cred eu. Doresc si eu sa aflu ce masuri de SSM se pot lua pentru activitatea intr-un camp magnetic ce atinge valori de 2 Tesla. Va multumesc si astept orice ma poate ajuta.

   
 9. nico

  Iunie 25, 2009 at 10:18 pm

  Am o problema. As avea nevoie de instructiuni proprii sau de norma 68/1997 pentru poligrafie.Va multumesc si astept orice m-ar putea ajuta.

   
 10. Monica

  Iunie 27, 2009 at 8:48 pm

  Buna, am si eu nevoie urgent de o instructiune proprie pentru sef sectie mecanizare in agricultura. Multumesc mult

   
 11. danixweb

  Iulie 4, 2009 at 7:19 pm

  Am mai primit semnalari privind aceasta problema.Pentru cazul in care programul nu va afiseaza raportul descarcati fisierul de la adresa
  http://www.box.net/shared/tnx1rqu03n
  – dezarhivati arhiva
  – dati click pe setup.exe si se vor instala fisierele pentru Crystal Report cu care se vizualizeaza rapoartele.Cu aceste biblioteci programul va fi complet.
  Astept pareri.

   
 12. Dorina

  Iulie 6, 2009 at 10:41 pm

  felicitari pentru initiativa si ajutorul tau,pentru mine a fost excelent.Multumesc mult.

   
 13. Dutu Nicu

  Iulie 9, 2009 at 11:24 am

  Am urmat cursurile de nivel superior SSM , am de facut un proiect si as dori versiunea nelimitata a metodei Pece pe care nu pot sa o descarc. MULTUMESC MULT!

   
 14. Stela Began

  Iulie 13, 2009 at 10:25 pm

  Ai facut o treaba nemaipomenita cu acest site. Chiar daca nu gasim tot , macar avem o sursade inspiratie.
  As dori si eu daca se poate norme de SSM ptr alpinist utilitar.
  Multumesc mult oricum .

   
 15. Laura Radulescu

  Iulie 15, 2009 at 3:47 pm

  Lucrez cu Windows 7 si nu mi se genereaza codul client cand deschid programul. Ce trebuie sa fac sa il obtin?
  Va multumesc. L.Radulescu

   
 16. negoita adrian

  Iulie 20, 2009 at 4:56 pm

  va rog sa mi dati un plan de prevenire si evaluarea riscurilor pentru betonist

   
 17. danixweb

  Iulie 21, 2009 at 9:53 pm

  Veti primi rezolvarea pe email.

   
 18. titiana

  Iulie 28, 2009 at 1:34 pm

  Am descarcat programul dar nu mi se genereaza codul client. Am un sistem cu Windows XP Professional. Am facut acelasi lucru pe un sistem asemanator si mi-a generat. Mentionez ca al doilea sistem nu avea antivirus. E posibil sa fie din cauza antivirusului? Din ce cauza nu imi genereaza codul?

   
 19. danixweb

  Iulie 30, 2009 at 7:43 pm

  Nu este din cauza antivirusului.Versiunea de proba care se descarca de pe pagina si care are nevoie de inregistrare( in felul acesta pot vedea cite persoane sunt interesate de program ba mai mult l-e pot trimite ulterior modificari sau versiuni noi)genereaza o cheie de inregistrare , cheie pe care sistemele noi Windows Vista si Windows 8 nu le genereaza.Oricum pentru faptul ca am luat la cunostinta de intentia dumneavoastra de a folosi programul va voi trimite pe email la fel ca si celorlalti utilizatori de pina acum indicatiile pentru instalarea programului complet.

   
 20. dan

  August 4, 2009 at 5:50 pm

  inregistrare pt cod client YN-9Q8W40TM212Z

   
 21. danixweb

  August 7, 2009 at 8:38 pm

  Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care se gindesc din mai multe puncte de vedere.Dincolo de faptul ca acesta remarca cu „sifonarea de date” care este clar o excrocherie ma vizeaza nu o iau in seama mai mult decit trebuie si sa va spun ca datele pe care l-e gasiti pe site sunt contributii ale participantilor pe site.In momentul in care un utilizator are o problema lasa un comentariu ,sau imi scrie pe email si eu fac o solicitare tuturor utilizatorilor(pe care ii am in lista de adrese 405 persoane pina in prezent) cu solicitarea de a da o mina de ajutor in aceea problema. Versiunea de proba a programului foloseste un control care are rolul de a intra pe pagina de inregistrare si a vedea daca codul clientului care porneste programul este inregistrat acolo si daca a aparut o versiune noua a programului(vezi mesajul de update de la Acrobat Reader).Toate acestea cu scopul de a avea masura clara a interesului pentru utilizarea lui in schimb este o masura foarte practica de limitare a raspindirii necontrolate a programelor comerciale.Dupa ce persoana cere inegistrare primeste pe email o legatura catre un kit complet care nu mai necesita inregistrare ,nu necesita conectare directa la internet si poate fi montat pe oricite calculatoare doreste utilizatorul.Orice tentativa de sifonare de date trebuie sa aiba la baza deschiderea unui port pe calculatorul vizat(actiune pe care o face un virus sau un program cu o astfel de functie) fapt care este semnalizat de orice antivirus sau firewall.

  S-a primit o contributie constind in urmatoarele documente:

  instructiuni-interne-de-protectia-muncii-pentru-agentul-de-paza
  instructiuni-privind-primul-ajutor-in-caz-de-accidentare
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-macaraua-pivotanta
  instructiuni-proprii-de-protectia-munciila-manipularea-si-depozitarea-matritelor
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-gaurit-vertical
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-injectat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-rindeluit-in-grosime
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masini-unelte-portative
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-strung-pentru-lemn
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-exploatarea-autoturismelor-si-camionetelor
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-legatorii-de-sarcina
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-masina-de-frezat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-mijloace-de-ridicat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-polizor-masini-de-ascutit-scule
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-restaurant bucatarie-si-bar
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-santierele-de-constructii.
  instructiuni-proprii-de-protectie-a-muncii-la-instalatiile-electrice.
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-comune-diferitelor-activitati
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-cpentru-mecanicul-si-lacatusul-de-intretinere
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-in-sectorul-de-alimentatie-publica
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-gatere-pentru-debitarea-bustenilor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-lucrari-de-sapaturi
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-lucrari-de-sudura-in-constructii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-ferestrelor-si-acoperisurilor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-instalatiilor-interioare
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-panourilor-prefabricate
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-punctele-de-preparare-a-mincarurilor-restaurante-si-bucatarii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-spalarea-autovehiculelor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-demolare
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-finisaj-si-vopsitorie
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-izolatii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-zidarie
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-in-constructii-industriale-si-civile
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-in-instalatii-electrice
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-la-inaltime
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-personalul-tehnico-administrativ
  instructiuni-proprii-pentru-santiere-in-constructii
  instructiuni-specifice-de-aparare-privind-situatiile-de-urgenta
  instructiuni-specifice-de-securitatea-muncii-pentru-activitatea-de-zidarie
  instructiuni-specifice-de-securitate-si-protectia-muncii-in-sectorul-auto
  instructiuni-specifice-de-securitate-si-protectia-muncii-pentru muncitor topograf
  masuri organizatorice si tehnice electrocutare
  norme-de-protecie-a-muncii-pentru-prelucrarea-pietrelor-naturale-i-a-marmurei-
  norme-de-securitate-a-muncii-pentru-fabricarea-lampilor-electrice-tuburilor-cinescop-i-corpurilor-de-iluminat-
  norme-de-securitate-a-muncii-pentru-turism-alimentaie-public-i-transport-persoane-cu-instalaii-pe-cablu
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-cai-de-acces-si-de-evacuare
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-cladiri-administrative
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-cu-carburanti-si-lubrifianti.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-de-lichide-combustibile-folosite-in-tehnologie.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-pentru-arhiva
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-executarea-unor-lucrari-care-prezinta-pericol-de-incendiu-.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-garaje-parcaje-ateliere-de-intretinere-auto-autovehicule-in-parcurs-si-alimentarea-acestora-cu-carburanti
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-ignifugarea-materialelor-combustibile-si-tratamente-termospumante
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-instalatii-electrice-de-iluminat-si-forta
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-instructiuni-de-prevenire-si-stingere-a-incendiilor-in-sectia-de-confectii-tricotaje
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-montajul-aparaturii-de-joasa-si-inalta-tensiune
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-motoare-si-echipament-electric
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-platforme-de-parcare-auto
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-prelucrarea-la-rece-a-metalelor
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-prevederi-generale-pentru-spatiile-si-platformele-de-depozitare.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sectii-de-intretinere-auto
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-standuri-de-proba-si-incercari-pentru-industria-electronica-si-electrotehnica
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-si-taierea-cu-arc-electric
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-si-taierea-cu-gaze-statii-de-generatoare-de-acetilena
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-taierea-termica-a-metalelor-si-procedee-conexe
  instructiuni-pentru-prevenirea-si-stingerea-incendiilor.
  De asemenea s-a completat lista fiselor posturilor cu inca 150 de fise de post
  Documentele se afla in directoarele corespunzatoare categoriilor/

  Solicit sprijinul domneavoastra pentru obtinerea IPSSM pentru manipulant marfa si ambalator manual si instructiuni proprii pentru saloanele de coafura-manichiura necesare unor participanti pe site.

   
 22. Ionel MIRCEA

  August 19, 2009 at 9:42 pm

  „Solicit din partea cunoscatorilor textul de lege care precizeaza nivelul de pregatire necesar pentru executarea evaluarilor de riscuri ( dupa parerea mea este suficient curs SSM nivel mediu 80 de ore.Daca cineva ma poate contrazice cu un text de lege il rog sa o faca) .”
  DA, UN ABSOLVENT AL CURSULUI DE 80 DE ORE POATE FACE EVALUAREA RISCURILOR, NUMAI PENTRU SOCIETATEA (SOCIETATILE) AL CARUI ANGAJAT ESTE, PRIN CORELAREA URMATOARELOR ARTICOLE DIN H.G.1426/2006 – 14 alin b; 15(1)1.;21 SI 49 (ATENTIE, ORDINEA DE CORELARE ESTE 14,21,49,15;
  Desi am instalat ADOBE FLASH PLAYER, tot nu vad sectiunea de descarcari; poti sa-mi trimiti linkul, te rog!?

   
 23. Botescu Serban

  August 24, 2009 at 1:42 am

  F.bun programul Risc Management 2009 sp2.Poate este si o versiune in engleza.Multi am lucrat in strainatate si-am dori sa vedem versiunea in engleza.Multumesc

   
 24. danixweb

  August 25, 2009 at 9:12 am

  Programul nu este de circulatie internationala.Metoda care sta la baza este dezvoltata la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii fiind denumita Metoda PECE dupa numele realizatorului si nu cred ca se utilizeaza in strainatate.Este scris de mine pentru uz propriu si am decis sa il pun pe site pentru cazul in care sunt oameni interesati.As putea sa il traduc dar sunteti singurul care a solicitat acest lucru si nu vad justificarea din moment ce sunteti vorbitor de limba romana.

   
 25. Aurel

  Septembrie 2, 2009 at 3:33 pm

  Bine v-am gasit. Va urmaresc incepand de azi si sper ca vom colabora. Lucrez in bransa.

   
 26. Stefan Lozinschi

  Septembrie 4, 2009 at 7:37 am

  Avand in vedere ca Instructajul I.G.este de regula acelasi pentru toate firmele, va intreb daca aveti cunostinta sa existe unul pe CD pentru a-l prezenta noilor angajati?Similar ,pentru I.L.Munca-domeniul constructii ?Multumesc .

   
 27. milica sorin

  Septembrie 7, 2009 at 3:04 pm

  buna ziua. am si eu nevoi de un model de plan de situatii de urgenta pentru accidente de munca (inec, cadere de la inaltime, electrocutare….)

   
 28. mihai

  Septembrie 7, 2009 at 8:20 pm

  felicitari pt. acesta ideie minunata,am rugamintea daca puteti sa-mi trimiteti instructiuni proprii pt.cantina(bloc alimentar)multumesc.

   
 29. danixweb

  Septembrie 8, 2009 at 7:10 pm

  Exista in casuta de descarcari trebuie doar sa cautati si sa o descarcati.

   
 30. danixweb

  Septembrie 8, 2009 at 7:32 pm

  Gasiti prim ajutor in arhiva plan poate primiti de la vreun alt participant pe site.

   
 31. POTOR RODICA

  Septembrie 14, 2009 at 9:13 am

  Nu stiu daca gresesc eu undeva sau am o problema,Am urmat pasii de inscriere a firmei , sector , loc de munca dar mie nu imi apare deasupra chenarului, Informatii, Deschidere evaluare ci doar Editare evaluare.Deschidere imi apare doar in Fisiere dar de acolo nu imi apare nici un tabulator
  Imi cer scuze , stiu ca inca am multe goluri in a folosii Internetul , dar va rog daca puteti sa ma ajutati.
  Multumesc anticipat .

   
 32. danixweb

  Septembrie 14, 2009 at 7:25 pm

  Pentru inceperea unei evaluari dupa creerea locului de munca sau continuarea uneia incepute intr-o sesiune anterioara se foloseste butonul -Editare evaluare-.

   
 33. Mircea

  Septembrie 17, 2009 at 12:06 pm

  Buna ziua

  Am venit si eu cu o contributie legata de Evaluarea riscurilor pe domeniul transporturi auto si activitatile conexe.
  As dori daca ma poate ajuta careva cu IPSM-uri legate de agricultura sau NSSM-uri pe acelasi domeniu.

   
 34. Paul

  Septembrie 23, 2009 at 10:36 am

  Lucrez cu Windows Vista si nu mi se genereaza codul client cand deschid programul. Ce trebuie sa fac sa il obtin?
  Va multumesc. Paul

   
 35. florina dragnea

  Septembrie 24, 2009 at 11:15 am

  AM TRIMIS UN MODEL DE EVALUARE RISCURI IN AGRICULTURA SPER SA VA FIE DE FOLOS
  AS DORI SI EU O EVALUARE DE RISC PENTRU MUNCITOR NECALIFICAT(MANIPULANT MARFURI)
  TOATE CELE BUNE

   
 36. florin

  Septembrie 30, 2009 at 2:49 am

  Nu pot descărca programul. Ce să fac ?

   
 37. gina

  Septembrie 30, 2009 at 12:11 pm

  Nu se poate lua nimic de pe acest site….. ..

   
 38. violeta

  Octombrie 1, 2009 at 9:21 am

  in cazul santierelor de constructii , ce documente imi trebuiesc la dosarul ssm? ma poate ajuta cineva? va multumesc

   
 39. mariana

  Octombrie 7, 2009 at 1:35 pm

  Nu pot sa descarc programul de evaluare riscuri.Va rog frumos sa ma ajutati.

   
 40. danixweb

  Octombrie 8, 2009 at 4:43 pm

  Il veti primi pe email.

   
 41. titi

  Octombrie 14, 2009 at 2:14 pm

  nu mi se genereaza codul client.
  mi-ati promis un e-mail cu indicatiile pentru instalarea programului complet.
  multumesc si astept

   
 42. danixweb

  Octombrie 14, 2009 at 4:23 pm

  Le veti primi.

   
 43. DANIELA

  Octombrie 15, 2009 at 11:19 am

  ATI AUZIT SA SE CEARA-FACA EVALUARE DE RISCURI PENTRU VIZITATORI?
  Mentionez ca e vorba de vizitatori intr-o firma, nu muzeu sau institutie publica.

   
 44. riskxxx

  Octombrie 15, 2009 at 11:40 am

  sigur ca da…am sa trimit eu un model de evaluare de risc pt vizitatori…:)

   
 45. riskxxx

  Octombrie 15, 2009 at 12:11 pm

  ar fi culmea…cine a zis..asa ceva?…asta n-am mai auzit…

   
 46. DANIELA

  Octombrie 15, 2009 at 12:18 pm

  un inspector care nu a avut ce sa comenteze la o evaluare.

  Cred ca am o problema tehnica sau…nu stiu ce se intampla. Nu mai pot vedea nici un document, nici vorba de descarcare.

   
 47. riskxxx

  Octombrie 15, 2009 at 12:38 pm

  inspectorii astia…intotdeauna trebuie sa se lege de ceva….daca nu gasesc ceva…inventeaza…o sa ma interesez…

   
 48. DANIELA

  Octombrie 15, 2009 at 12:45 pm

  Mie mi se pare putin aiurea, pentru ca e evaluarea riscurilor angajatilor , pentru „postul de lucru” , ori vizitatorul nu e angajat, Nu?

   
 49. riskxxx

  Octombrie 15, 2009 at 1:26 pm

  mda..m-am interesat…se pare ca s-a mai cerut evaluare de risc ..pentru vizitatori…s-ar putea sa fac rost de o evaluare din asta…mi-a promis cineva …acum o sa vedem…daca fac rost..o sa o trimit si pe site…:)

   
 50. titi

  Octombrie 16, 2009 at 9:01 am

  revin cu problema negenerarii codului client.
  de cate ori incerc sa instalez programul apare o eroare de genul: Inregistrarea controlului COM(Active X) a esuat.C:\Windows\system32\cpeaut32.dll.Eroare in Load Library()(126).

   
 51. titi

  Octombrie 20, 2009 at 11:50 am

  pot instala programul, nu e problema, chiar cu acea eroare care apare, dar nu apare codul client.
  din cate am cititi am nevoie de codul client pentru a ma inregistra
  in email mi-ati spus ca nu e nevoie de codul client….e nevoie sau nu e nevoie cde el ca sa ma inregistrez?
  vreau sa folosesc acest program nu doar pentru 10 utilizari

   
 52. danixweb

  Octombrie 21, 2009 at 8:07 pm

  Veti primii raspunsul pe email.

   
 53. frujina andrei

  Octombrie 23, 2009 at 8:48 am

  Imi poate trimite si mie cineva evaluarea de risc pentru agricultura si pentru baruri si restaurante?

   
 54. cornel

  Octombrie 28, 2009 at 11:48 am

  inregistrare cod client 8R8NX89RT4ESYVR4KNV3LNLY1

   
 55. Adrian

  Octombrie 28, 2009 at 7:03 pm

  Inregistrare cod client
  8M5G8A5T4YKB42I7L6GBBNONJ

   
 56. Marcel

  Noiembrie 3, 2009 at 7:09 pm

  Se mentiona mai sus despre o evaluare de riscuri pentru ambalatori manuali. S-a mai realizat pana la urma?

   
 57. Mircea

  Noiembrie 3, 2009 at 8:24 pm

  Pentru frujina andrei, Am sa trimit evaluare pentruTRACTORIST+LUCRĂTOR ZOOTEHNIE ŞI AGRICULTURĂ
  MECANIC AGRICOL

   
 58. emil p

  Noiembrie 7, 2009 at 7:30 am

  salut din nou initiativa. lucrez in domeniul „constructii drumuri si amenajari spaii verzi” si sunt dispus la colaborare in acest domeniu.

  postemil@yahoo,com

   
 59. emil p

  Noiembrie 7, 2009 at 7:10 pm

  inregistrare cod client PL35FIFPI6WXB3

   
 60. Veronica Sebe

  Noiembrie 9, 2009 at 12:15 pm

  Buna ziua,
  Nu ma poate ajuta nimeni cu un model de evaluare pt restaurante .( Bucatar , barman..ospatar).
  Dau la schimb orice alt document.

  Va multumesc frumos,
  adresa mea este sebeveronica@yahoo.com

   
 61. madalin

  Noiembrie 9, 2009 at 4:42 pm

  cod client 5DJHGGPP

   
 62. emil p

  Noiembrie 10, 2009 at 11:09 am

  pentru veronica sebe

  I-ti trimit bucatar si ospatar. barman poti sa-l adaptezi ca cea de ospatar ca nu sunt mari diferente daca lucreaza in acelasi restaurant.

   
 63. emil p

  Noiembrie 15, 2009 at 9:28 am

  CINE MA POATE AJUTACU EVALUARI IN LUCRARI TERASIERE:
  EXCAVATORIST,
  BULDOZERIST,
  IFRONIST
  CILINDRU COMPACTOR

  MULTUMESC MAIL –
  postemil@yahoo.com

   
 64. violeta

  Noiembrie 17, 2009 at 7:46 pm

  ma poate ajuta cineva cu o evaluare pentru medic stomatolog si asistenta medicala?
  multumesc mult
  violetavilsan@gmail.com

   
 65. geoluc

  Noiembrie 26, 2009 at 4:43 pm

  nu pot sa descarc programul. va rog sa imi trimiteti instructiunile necesare. numai bine.
  geoluc59@hotmail.com

   
 66. geoluc

  Noiembrie 26, 2009 at 8:02 pm

  Mai precis primesc mesajul „This user is out of bandwidth. ” cand dau click pentru download program

   
 67. Benesch

  Decembrie 4, 2009 at 10:39 am

  si sunt incepator in ssm si evaluare de riscuri.mi-as dori sa pot sa descarc si eu programul si de asemenea sa fac parte dintre cei care discuta si se ajuta in astfel
  de situatii.multumesc

   
 68. Georgeta Militaru

  Decembrie 11, 2009 at 2:42 pm

  Sunt incepatoare in acest domeniu va rog f.f. mult cine ma poate ajuta si pe mine cu ce trebuie facut la o firma de constructii , domeniul instalatii electrice de joasa si medie tensiune( pentru electricieni in constructii ,pentru muncitori necalificati si sefi de santier) fisa de evaluare si alte documente, la adresa georgetamilitaru@yahoo.com
  Va multumesc anticipat !
  Nu am putut sa instalez programul de evaluare risk
  Georgeta

   
 69. balladana123

  Decembrie 21, 2009 at 6:32 pm

  sint incepatoare in domeniu ma poate ajuta cineva cu o evaluare de risc ptr vanzatoare magazin (haine)la adresa daniela.balla@yahoo.com va multumesc

   
 70. sarbu viorica

  Ianuarie 11, 2010 at 4:28 pm

  va rog, cine poate sa-mi transmita si mie, instructiuni proprii pentru instalator termice-sanitare, fisa evaluare riscuri, plan de masuri, materiale pentru instructajintruductiv general, la locul de munca si periodic, va multumesc. pana acum nu am avut un astfel de loc de munca si nu detin nimic.

   
 71. sarbu viorica

  Ianuarie 11, 2010 at 4:33 pm

  pentru sarbu viorica, va rog, trimiteti pe adresa bavaria@bavariainstalatii.ro
  multumesc

   
 72. Andreea_A

  Ianuarie 21, 2010 at 4:06 pm

  As avea nevoie de o evaluare de risc pt postul de curier. Daca are cineva si e dispus sa dea, mailul meu este andreea.cgh@gmail.com . Pot oferi si alte documente SSM la schimb.

   
 73. Dudu Daniel

  Februarie 2, 2010 at 8:09 pm

  Folosesc Windows 7 si la instalare am avut o eroare(COM(Active X) a esuat.C:\Windows\system32\cpeaut32.dll.Eroare in Load Library()(126))
  Nu imi arata codul client.
  Am incercat si pe un XP, dar nici aici nu imi arata codul si imi da o eroare la instalare
  Va rog sa ma ajutati sa instalez corect programul.
  multumesc anticipat

   
 74. danixweb

  Februarie 4, 2010 at 7:39 pm

  Pe Windows 7 si Vista nu functioneaza.Pe XP chiar daca da eroare la instalare functioneaza.Kitul are fisiere pentru configuratii diferite ale sistemelor, in cazul in care o biblioteca nu se instaleaza(si da mesaj de eroare) continuati instalarea pentru ca exista biblioteci suplimentare.

   
 75. Dudu Daniel

  Februarie 5, 2010 at 10:57 am

  Multumesc pt. raspuns.
  O sa incerc sa-l instalez pe un XP, dar ar fii minunat daca ar merge si pe win 7.

  Oricum, este un program fff bun.
  o zi buna.

   
 76. Dragos

  Februarie 12, 2010 at 1:39 pm

  Salutare.
  As avea si eu nevoie de o evaluare de risc pt bucatar.
  Cine doreste alte evaluari sa-mi scrie.
  Va multumesc.dragos_901@yahoo.com

   
 77. Mirela

  Martie 2, 2010 at 5:12 pm

  As avea nevoie de o prezentare a unei metode de evaluare de risc de incendiu, sau , daca se poate, un model de lucrare de evaluare a factorilor de risc de incendiu

   
 78. Dragos

  Martie 5, 2010 at 2:57 pm

  Buna ziua,
  As avea nevoie de o evaluare de riscuri pentru Montator/demontator rafturi ca acelea din Metro.
  Va multumesc.Adresa mea de mail este dragos_901@yahoo.com

   
 79. mari

  Martie 5, 2010 at 7:20 pm

  Buna
  As avea nevoie de o evalaure de riscuripentru orice post de lucru (ceva mai simplu)
  Va multumesc.
  adresa mea iacob_mrn@yahoo.com

   
 80. mari

  Martie 6, 2010 at 4:06 pm

  Buna!
  Iti multumesc din suflet Stefan. Ai fost foarte promt.
  Va rog daca ma puteti ajuta si cu cateva instructiuni de lucru (2 sau 3) pentru diferite meserii.
  Va multumesc!
  adresa mea iacob_mrn@yahoo.com

   
 81. Toth Izabella

  Martie 10, 2010 at 9:35 am

  Buna ziua,
  As avea nevoie de o evaluare de riscuri pentru personal didactic(invatatoare,elevi)
  Va multumesc!
  tothizabella9@gmail.com

   
 82. riskxxx

  Martie 11, 2010 at 9:54 am

  pentru raspandac….
  …ce-ar fi sa-ti cauti tu de lucru prin alta parte si sa lasi oamenii de buna credinta de pe aici sa se ajute si sa se consulte reciproc…pentru a-si face cat mai bine treaba…fiecare la locul sau de munca!!!!
  …n-am sa spun mai multe…pentru a nu da curs invitatiei tale la dispute..care nu isi au rostul aici…. Scopul acestui site este cu totul altul…decat crezi tu…dar..probabil ca nu esti decat un complexat…ca multi altii ..care nu are ce face seara acasa… si incearca sa se bage in seama…pe ici ..pe colo…
  …ce bine ar fi…daca ar durea prostia asta….

   
 83. Tanase Gheorghe

  Martie 13, 2010 at 1:20 pm

  Buna !
  As avea nevoie de o evaluare de risc pt un SERVICE AUTO (mecanic auto,diagnostician)
  Multumesc din tot sufletul!

   
 84. Tanase Gheorghe

  Martie 13, 2010 at 1:29 pm

  Tot eu sunt! Email-ul meu georgicatanase@yahoo.com
  multumeeesc foarte mult!

   
 85. gagiu ion

  Martie 13, 2010 at 5:00 pm

  se procedeaza foarte bine; in domeniul SSM nu trebuie sa existe concurenta – este cea mai mare greseala a serviciilor externe de prevenire si protectie

   
 86. riskxxx

  Martie 15, 2010 at 10:26 am

  nu are nimeni… evaluari pentru TOPOGRAF, FEMIE DE SERVICIU si MAGAZIONER??? va rog…:(

   
 87. cristi

  Martie 16, 2010 at 10:27 am

  Buna ziua.
  Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un model sau chiar evaluare de riscuri pentru o firma care prelucreaza cablaje pentru jocurile de noroc.Sau opentru fochist.
  Cristy_mitre@yahoo.com
  Va multumesc

   
 88. Sisca Nicu

  Martie 16, 2010 at 11:02 am

  Mircea :Pentru frujina andrei, Am sa trimit evaluare pentruTRACTORIST+LUCRĂTOR ZOOTEHNIE ŞI AGRICULTURĂMECANIC AGRICOL

  Asi dori si eu o evaluare pentru tractorist, daca ai si pentru lucrator pe combina, ar fi super.
  Mersi mult.
  Adresa mea siscanicu@gmail.com

   
 89. dberdila

  Martie 17, 2010 at 3:59 pm

  dc nu pot descarca programul?

   
 90. louise76

  Martie 17, 2010 at 9:13 pm

  buna seara colegi si bine v-am gasit
  e suoer tare site-ul dar eu tot nu reusesc sa descarc programul
  am niste evaluari dar sunt pe hartie nu in format electronic
  am incercat sa le scanez dar nu se poate modific a in ele
  dak stie cineva cum pot sa le postez pe site altfel….help
  multumesc

   
 91. louise76

  Martie 17, 2010 at 9:19 pm

  imi apare mesajul urmator
  The user hosting this content is out of bandwith
  ce inseamna asta ??????????
  stie cineva??????
  nu pot descarca programul, puteti sa ma ajutati?
  va rog multumesc

   
 92. danixweb

  Martie 18, 2010 at 9:17 pm

  Banda de descarcare este epuizata.Se va putea descarca la inceputul lunii viitoare.

   
 93. dberdila

  Martie 19, 2010 at 8:45 am

  poti sa le modifici dupa ce le scanezi.
  depinde ce vrei sa modifici.
  poti cu ‘paint’ sa stergi anumite date confidentiale, sau chiar in evaluare.( sa fie scanate .jpg)
  poti sa le scanezi in pdf apoi sa incerci sa le convertesti in word

   
 94. danber815

  Martie 19, 2010 at 8:46 am

  poti sa le modifici dupa ce le scanezi.
  depinde ce vrei sa modifici.
  poti cu ‘paint’ sa stergi anumite date confidentiale, sau chiar in evaluare.( sa fie scanate .jpg)
  poti sa le scanezi in pdf apoi sa incerci sa le convertesti in word

   
 95. danber815

  Martie 19, 2010 at 8:47 am

  Poti sa le modifici dupa ce le scanezi.
  depinde ce vrei sa modifici.
  poti cu ‘paint’ sa stergi anumite date confidentiale, sau chiar in evaluare.( sa fie scanate .jpg)
  poti sa le scanezi in pdf apoi sa incerci sa le convertesti in word<

   
 96. danber815

  Martie 19, 2010 at 8:48 am

  emil p :
  pentru veronica sebe
  I-ti trimit bucatar si ospatar. barman poti sa-l adaptezi ca cea de ospatar ca nu sunt mari diferente daca lucreaza in acelasi restaurant.

  m-ar interes si pe mine bucatar si ospatar, daca se poate

   
 97. ana

  Martie 21, 2010 at 8:10 pm

  Florentina :
  Felicitari pentru tot ce faceti ….foarte interesant programul de evaluare risc
  Pentru Bogdan , daca se poate vreau si eu un model de evaluare pentru personal de ingrijire .
  Multumesc .

  as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar trimite si mie cineva pina miine un model de evaluare a riscurilor pentru un post de birou, am examen si mi-ar fi foarte de folos, adresa mea de mail este anym78@yahoo.com.va multumesc.

   
 98. gagiu ion

  Martie 24, 2010 at 9:25 pm

  laudabila initiativa;

   
 99. mariustulpan

  Martie 25, 2010 at 12:38 pm

  sunt nou in domeniu si am urgenta nevoie de doua modele de evaluari de riscuri pentru barman si ospatar, va rog mult…, ma puteti ajuta si pe mine !?!?!
  P.S. mii de multumiri anticipate !!!!!!!!!

   
 100. Florin

  Martie 26, 2010 at 9:45 am

  danydu :Laudabila initiativa.Ma ocup de aceste probleme de cativa ani buni.Am elaborat toata gama de doc-uri necesare managementului situatiilor de urgenta ( in special pentru domeniul protectiei civile,dar nu numai).Sunt dispus la schimb de experienta (inclusiv de documente )

  Si mie imi pare foarte bine ca pot gasi si oameni de bine.Am inceput si eu aceste activitati, dar una este noua pentru mine,doar din ianuarie,situatiile de urgenta.Am incercat sa gasesc niste modele de planuri de interventie in caz de incendiu,evacuari cat si evaluarea riscului de incendiu.Dar nimic doar structuri cadru.Fiecare vine, te controleaza, te indruma la legislatie,dar nu iti explica.Pretentii sunt.In data de 30 am convocare cu privire la situatiile de urgenta la nivel de oras.Poti sa ma ajuti cu ceea ce am expus mai sus.Din punct de vedere SSM te pot ajuta. Iti multumesc.

   
 101. geoluc

  Martie 26, 2010 at 2:44 pm

  Buna. vad ca tractoristii sunt la mare cautare.
  Va rog, cine are o evalauare de risc pentru tractorist sa o trimita pe adresa geoluc59@hotmail.com.
  Multumesc

   
 102. berdila

  Martie 27, 2010 at 3:38 pm

  dberdila :dc nu pot descarca programul?

  nu mai necesita cod client SP3?

   
 103. Tanase Gheorghe

  Aprilie 1, 2010 at 12:52 am

  Hello,hello,am inteles ca se poate descarca la inceputul lunii dar vad ca nu se poate desi suntem in 1 ale lunii.Rog frumos o evaluare risc pt. mecanic agricol(tractorist,mec.combina,etc.)si sef sectie mecanizare in agricultura,inclusiv paznic.Tematici de instruire daca are cineva pt.periodic la act. de mecanizare in agricultura.
  Multumesc din suflet si un PASTE FERICIT ! la toata lumea!

   
 104. mircea

  Aprilie 1, 2010 at 9:28 am

  sunt probleme cu site-ul ca nu se poate descarca nimic si suntem la inceput de luna !?
  Paste fericit la toata lumea si o colaborare buna si pe viitor

   
 105. Milescu Neculai

  Aprilie 1, 2010 at 6:42 pm

  riskxxx :mda..m-am interesat…se pare ca s-a mai cerut evaluare de risc ..pentru vizitatori…s-ar putea sa fac rost de o evaluare din asta…mi-a promis cineva …acum o sa vedem…daca fac rost..o sa o trimit si pe site…:)

   
 106. Dumitrescu Emil

  Aprilie 8, 2010 at 6:25 pm

  Deosebit de util acest program.Felicitari

   
 107. Anonim

  Aprilie 14, 2010 at 8:13 pm

  danixweb :
  Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care se gindesc din mai multe puncte de vedere.Dincolo de faptul ca acesta remarca cu “sifonarea de date” care este clar o excrocherie ma vizeaza nu o iau in seama mai mult decit trebuie si sa va spun ca datele pe care l-e gasiti pe site sunt contributii ale participantilor pe site.In momentul in care un utilizator are o problema lasa un comentariu ,sau imi scrie pe email si eu fac o solicitare tuturor utilizatorilor(pe care ii am in lista de adrese 405 persoane pina in prezent) cu solicitarea de a da o mina de ajutor in aceea problema. Versiunea de proba a programului foloseste un control care are rolul de a intra pe pagina de inregistrare si a vedea daca codul clientului care porneste programul este inregistrat acolo si daca a aparut o versiune noua a programului(vezi mesajul de update de la Acrobat Reader).Toate acestea cu scopul de a avea masura clara a interesului pentru utilizarea lui in schimb este o masura foarte practica de limitare a raspindirii necontrolate a programelor comerciale.Dupa ce persoana cere inegistrare primeste pe email o legatura catre un kit complet care nu mai necesita inregistrare ,nu necesita conectare directa la internet si poate fi montat pe oricite calculatoare doreste utilizatorul.Orice tentativa de sifonare de date trebuie sa aiba la baza deschiderea unui port pe calculatorul vizat(actiune pe care o face un virus sau un program cu o astfel de functie) fapt care este semnalizat de orice antivirus sau firewall.
  S-a primit o contributie constind in urmatoarele documente:
  instructiuni-interne-de-protectia-muncii-pentru-agentul-de-paza
  instructiuni-privind-primul-ajutor-in-caz-de-accidentare
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-macaraua-pivotanta
  instructiuni-proprii-de-protectia-munciila-manipularea-si-depozitarea-matritelor
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-gaurit-vertical
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-injectat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masina-de-rindeluit-in-grosime
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-masini-unelte-portative
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-la-strung-pentru-lemn
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-exploatarea-autoturismelor-si-camionetelor
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-legatorii-de-sarcina
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-masina-de-frezat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-mijloace-de-ridicat
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-polizor-masini-de-ascutit-scule
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-restaurant bucatarie-si-bar
  instructiuni-proprii-de-protectia-muncii-pentru-santierele-de-constructii.
  instructiuni-proprii-de-protectie-a-muncii-la-instalatiile-electrice.
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-comune-diferitelor-activitati
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-cpentru-mecanicul-si-lacatusul-de-intretinere
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-in-sectorul-de-alimentatie-publica
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-gatere-pentru-debitarea-bustenilor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-lucrari-de-sapaturi
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-lucrari-de-sudura-in-constructii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-ferestrelor-si-acoperisurilor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-instalatiilor-interioare
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-montarea-panourilor-prefabricate
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-punctele-de-preparare-a-mincarurilor-restaurante-si-bucatarii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-la-spalarea-autovehiculelor
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-demolare
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-finisaj-si-vopsitorie
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-izolatii
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-de-zidarie
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-in-constructii-industriale-si-civile
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-in-instalatii-electrice
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-lucrari-la-inaltime
  instructiuni-proprii-de-securitate-a-muncii-pentru-personalul-tehnico-administrativ
  instructiuni-proprii-pentru-santiere-in-constructii
  instructiuni-specifice-de-aparare-privind-situatiile-de-urgenta
  instructiuni-specifice-de-securitatea-muncii-pentru-activitatea-de-zidarie
  instructiuni-specifice-de-securitate-si-protectia-muncii-in-sectorul-auto
  instructiuni-specifice-de-securitate-si-protectia-muncii-pentru muncitor topograf
  masuri organizatorice si tehnice electrocutare
  norme-de-protecie-a-muncii-pentru-prelucrarea-pietrelor-naturale-i-a-marmurei-
  norme-de-securitate-a-muncii-pentru-fabricarea-lampilor-electrice-tuburilor-cinescop-i-corpurilor-de-iluminat-
  norme-de-securitate-a-muncii-pentru-turism-alimentaie-public-i-transport-persoane-cu-instalaii-pe-cablu
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-cai-de-acces-si-de-evacuare
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-cladiri-administrative
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-cu-carburanti-si-lubrifianti.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-de-lichide-combustibile-folosite-in-tehnologie.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-depozite-pentru-arhiva
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-executarea-unor-lucrari-care-prezinta-pericol-de-incendiu-.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-garaje-parcaje-ateliere-de-intretinere-auto-autovehicule-in-parcurs-si-alimentarea-acestora-cu-carburanti
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-ignifugarea-materialelor-combustibile-si-tratamente-termospumante
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-instalatii-electrice-de-iluminat-si-forta
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-instructiuni-de-prevenire-si-stingere-a-incendiilor-in-sectia-de-confectii-tricotaje
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-montajul-aparaturii-de-joasa-si-inalta-tensiune
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-motoare-si-echipament-electric
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-platforme-de-parcare-auto
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-prelucrarea-la-rece-a-metalelor
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-prevederi-generale-pentru-spatiile-si-platformele-de-depozitare.
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sectii-de-intretinere-auto
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-standuri-de-proba-si-incercari-pentru-industria-electronica-si-electrotehnica
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-si-taierea-cu-arc-electric
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-si-taierea-cu-gaze-statii-de-generatoare-de-acetilena
  instructiuni-de-prevenirea-si-stingerea-incendiilor-sudarea-taierea-termica-a-metalelor-si-procedee-conexe
  instructiuni-pentru-prevenirea-si-stingerea-incendiilor.
  De asemenea s-a completat lista fiselor posturilor cu inca 150 de fise de post
  Documentele se afla in directoarele corespunzatoare categoriilor/
  Solicit sprijinul domneavoastra pentru obtinerea IPSSM pentru manipulant marfa si ambalator manual si instructiuni proprii pentru saloanele de coafura-manichiura necesare unor participanti pe site.

   
 108. mihaela

  Aprilie 20, 2010 at 4:18 pm

  Buna,
  sunt si eu mai noua in domeniul acesta si cautam ceva instructiuni pentru conducator auto profesionist si mecanic auto;
  ai putea sa ma juti si pe mine?
  las adresa mea de e-mail : mihaeladg@iahoo.it
  Multumesc anticipat

   
 109. daniela

  Aprilie 29, 2010 at 1:42 pm

  Nu pot sa descarc programul de evaluare de riscuri. Va rog frumos sa ma ajutati.

   
 110. dberdila

  Aprilie 29, 2010 at 3:00 pm

  mihaela :
  Buna,
  sunt si eu mai noua in domeniul acesta si cautam ceva instructiuni pentru conducator auto profesionist si mecanic auto;
  ai putea sa ma juti si pe mine?
  las adresa mea de e-mail : mihaeladg@iahoo.it
  Multumesc anticipat

  am eu ceva..la acelasi id

   
 111. dberdila

  Aprilie 29, 2010 at 3:01 pm

  daniela :
  Nu pot sa descarc programul de evaluare de riscuri. Va rog frumos sa ma ajutati.

  cum adica nu-l poti descarca?
  Poate s-a terminat banza luna asta, incearca dupa 1 mai, sau daca nu te ajut eu pe mess

   
 112. FLORIN

  Mai 1, 2010 at 9:51 am

  danydu :Laudabila initiativa.Ma ocup de aceste probleme de cativa ani buni.Am elaborat toata gama de doc-uri necesare managementului situatiilor de urgenta ( in special pentru domeniul protectiei civile,dar nu numai).Sunt dispus la schimb de experienta (inclusiv de documente )

  Draga Dany
  Imi pare bine ca mai exista in Romania si oameni de bine, nu numai materiaisti.Spune-mi ce anume te intereseaza si poate te pot ajuta. Eu sunt nou in domeniul SU-PSI, doar din februarie, dar in schimb in SSM sunt vechi.

   
 113. claudia

  Mai 5, 2010 at 7:59 am

  Felicitari pentru realizarea acestui site! Sunteți de un real ajutor.

   
 114. Luminita

  Mai 6, 2010 at 11:16 am

  Buna ziua,
  Vreau să descarc programul dar imi dă eroare. Cum să procedez ca să îl pot rula?

   
 115. danixweb

  Mai 6, 2010 at 5:42 pm

  Programul nu functioneaza pe Vista si Windows 7.

   
 116. BRANEANU GABRIEL

  Mai 13, 2010 at 10:00 pm

  Am descarcat programul, l-am instalat dar nu sunt active „adauga”, „modifica ” si celelalte, la fel nu e activ nimic in „documente” sau „fisiere”
  va rog sa-mi dati si mie o adresa de instalare care merge

   
 117. gabriela cuntan

  Mai 25, 2010 at 9:04 pm

  Bogdan :Bună ziua,Foarte utile informaţiile de pe site…mulţumim şi salut intenţia lui Danixweb…felicitări!Mă ocup de evaluările de risc la firma la care lucrez…dacă pot ajuta cu ceva…pe cineva…cu plăcere!

  FLORIN :

  danydu :Laudabila initiativa.Ma ocup de aceste probleme de cativa ani buni.Am elaborat toata gama de doc-uri necesare managementului situatiilor de urgenta ( in special pentru domeniul protectiei civile,dar nu numai).Sunt dispus la schimb de experienta (inclusiv de documente )

  Draga DanyImi pare bine ca mai exista in Romania si oameni de bine, nu numai materiaisti.Spune-mi ce anume te intereseaza si poate te pot ajuta. Eu sunt nou in domeniul SU-PSI, doar din februarie, dar in schimb in SSM sunt vechi.

   
 118. gabriela cuntan

  Mai 25, 2010 at 9:06 pm

  Buna ziua, va rog din suflet poate cineva sa ma ajute cu un plan de evaluare in alimentatie publica si turism . dar imi trebuie foarte urgent
  .plsss

   
 119. Ivan Gheorghe

  Iunie 1, 2010 at 7:40 pm

  Nu pot instala programul!Apare eroare atunci cand incerc sa il deschid. Ce sa fac?

   
 120. GEORGE GRUMAZ

  Iunie 1, 2010 at 9:42 pm

  SUNT NOU IN DOMENIUL SSM SI AS DORI DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN MODEL FISA PTR UN COAFOR ADICA COAFEZA, MANICHIURA, PEDICHIURA, FRIZERIE SI COSMETICA. VA MULTUMESC ANTICIPAT

   
 121. Andrei

  Iunie 7, 2010 at 9:39 pm

  Buna ziua! Ma poate ajuta cineva, va rog frumos, cu o evaluare de risc pentru manichiurista-pedichiurista? Astept un raspuns!

  adresa mea de mail este andreidatcu@yahoo.co.uk

  O zi buna!

   
 122. prolisimo

  Iunie 16, 2010 at 7:08 pm

  Nu pot să descarc programul. De ce? Multumesc!

   
 123. FLORIN

  Iunie 29, 2010 at 10:27 am

  Mircea :
  Pentru frujina andrei, Am sa trimit evaluare pentruTRACTORIST+LUCRĂTOR ZOOTEHNIE ŞI AGRICULTURĂ
  MECANIC AGRICOL

  Mircea te rog trime-mi si mie evaluare nivelului de risc pentru tractoristi, excavatorist, buldozerist la adresa hentesflo@yahoo.com
  Multumesc si raman dator
  Florin Tg.Mures

   
 124. dan

  Iulie 2, 2010 at 8:43 pm

  Buna ziua,
  Va rog sa ma ajutati cu o evaluare si instructiuni proprii pentru o societate de asigurari (gen Omniasig, etc). Multumesc mult. dodod91@yahoo.com

   
 125. galex

  Iulie 8, 2010 at 2:26 pm

  Va multumesc daca ma ajutati cu : evaluare risc in activitatea de turism transport; cu planul de prevenire si protectie turism transport , birouri si instructiuni proprii SSM turism-transport. Din doua in doua luni ma viziteaza ITM. am probleme. Tot ce fac nu este bun.Poate cu dvs. o sa fie mai bine. Multumesc .

   
 126. Max

  Iulie 29, 2010 at 6:10 pm

  Salut, ma puteti ajuta cu o evaluare de risc si PPP, pentru cabinet medical individual, asistent medical si medic generalist, poate si cateva ISSM-uri!!!???

   
 127. mocanescu gheorghe

  August 20, 2010 at 8:08 pm

  Ma-ar interesa si pe mine o evaluare de riscuti pentru un vanzator intr-un magazin mixt, fisa de masuri si plan de prevenire.Poate pot ajuta si eu pe cineva. Multumesc!

   
 128. dan

  August 21, 2010 at 3:49 pm

  Intereseaza pe cineva NSSM-REPARATII AUTO,COMERT,SANATATE

   
 129. dan

  August 21, 2010 at 3:51 pm

  Intereseaza pe cineva NSSM-REPARATII AUTO,COMERT,SANATATE
  dansava2004@yahoo.fr

   
 130. dan

  August 28, 2010 at 4:26 pm

  Ma poate ajuta cineva cu ;
  Instructiuni SSM-medic reumatolog,asistent medical,chinetoterapeut.
  Evaluari si PPP pentru functiile de mai sus
  Multumesc.
  dansava2004@yahoo.fr

   
 131. Nicu

  Septembrie 1, 2010 at 12:40 pm

  Georgeta Militaru :Sunt incepatoare in acest domeniu va rog f.f. mult cine ma poate ajuta si pe mine cu ce trebuie facut la o firma de constructii , domeniul instalatii electrice de joasa si medie tensiune( pentru electricieni in constructii ,pentru muncitori necalificati si sefi de santier) fisa de evaluare si alte documente, la adresa georgetamilitaru@yahoo.comVa multumesc anticipat !Nu am putut sa instalez programul de evaluare riskGeorgeta

   
 132. mocanescu gheorghe

  Septembrie 15, 2010 at 8:22 am

  As dori daca ma poate ajuta cineva cu: tematici de instructaj pentru tinichigii, lacatus mecanic si sudor electric, instructiuni pentru aceste meserii, evaluare de riscuri, fise masuri si plan de prevenire si protectie. Multumesc anticipat.Adresa mail: mgc_serv@yahoo.com

   
 133. sorin

  Septembrie 23, 2010 at 8:39 pm

  am nevoie si eu de evaluare de risc pentru maseur, manechiura – pedichiura. si kinetoterapeut
  adresa mea sorin_sri@yahoo.com
  va multumesc frumos

   
 134. mariustulpan

  Octombrie 1, 2010 at 6:50 pm

  Buna seara va rog frumos si din tot sufletul, ajutati ma si pe mine cu o fisa postului pentru „Ajutor de Bucatar” !
  Multumesc anticipat !!!

   
 135. mariustulpan

  Octombrie 1, 2010 at 6:52 pm

  …ma scuzati adresa mea este mariustulpan@yahoo.com, multumesc inca odata !

   
 136. danman

  Octombrie 7, 2010 at 1:09 am

  sunt administrator la o scoala din provincie, am fost numit de „director”(ii zic asa cu ghilimele ptr.ca nu prea este manager in adevaratul sens- insarcinarea mea cu responsabilitati de ssm a fost doar ca sa scape el de raspundere)
  va rog ajutati-ma cu evaluarea asta de posturi ptr. ca nu am datele suficiente si necesare, iar ptr.achizitia programului comentat de predecesorii mei nu am resursele necesare.
  va mulrumesc anticipat

   
 137. Dascalu Monica

  Octombrie 7, 2010 at 7:31 pm

  In aceeasi situatie cu danman …va multumesc anticipat!

   
 138. Anonim

  Octombrie 15, 2010 at 9:43 am

  riskxxx :sigur ca da…am sa trimit eu un model de evaluare de risc pt vizitatori…:)

  daca te rog poti sa imi trimiti si mie un modella email draoldumitru2yahoo.com

   
 139. doina

  Octombrie 18, 2010 at 10:05 am

  va rog sa-mi trimiteti si mie evaluarea de ridc pentru legator de sarcina si sofer, la adresa :pdforest2006@yahoo.com.
  Va multumesc anticipat

   
 140. simona

  Octombrie 29, 2010 at 8:16 pm

  Va rog daca se poate fisa de evaluare a riscurilor ptr functia de ospatar si bucatar.Va multumesc Adresa mea este mugur74ro@yahoo.com

   
 141. contabil

  Noiembrie 1, 2010 at 3:32 pm

  se poate livra pe mail documentatia integrala cu privire la evaluarea riscurior? multumesc anticipat.

   
 142. ciobanu

  Noiembrie 3, 2010 at 7:40 pm

  vreau si eu pe mail evaluare riscuri pentru macelar si laborant

   
 143. POPESCU MARIA

  Noiembrie 4, 2010 at 2:28 pm

  as dori si eu un plan de masuri si celelalte documente pentru protectia muncii in domeniul exploatarii forestiere. multumesc.

   
 144. CORNEL

  Noiembrie 10, 2010 at 10:55 am

  Buna ziua,
  am descarcat programul si nu merge, cum sa procedez pentru activare
  si utilizare ??

   
 145. Anonim

  Noiembrie 11, 2010 at 7:44 pm

  mihaela :Buna,sunt si eu mai noua in domeniul acesta si cautam ceva instructiuni pentru conducator auto profesionist si mecanic auto;ai putea sa ma juti si pe mine?las adresa mea de e-mail : mihaeladg@iahoo.itMultumesc anticipat

   
 146. mariustulpan

  Noiembrie 12, 2010 at 2:00 pm

  Buna ziua, am avut control de la ITM pe linie de S.S.M. si mi a trasat masura urgenta Planul de Prevenire la meseriile de Administrator si Casier Incasator, „cocoana” de acolo a fost foarte suparata pe mine ca nu l am intocmit si chiar a vrut sa imi dea amenda ! M am rugat de ea sa nu o faca, insa acum sunt disperat, nu stiu sa intocmesc acest plan ! Va rog mult, din suflet, poate cineva, vre un coleg de breasla sa ma ajute si pe mine ??? Va rog frumos !Luni la 8 trebuie sa il prezint si eu habar n am!
  Va multumesc anticipat !

   
 147. gordas cristian

  Noiembrie 22, 2010 at 11:54 pm

  Buna ziua, va rog ma ajutati si pe mine cu programul cu ultimile up-dateuri si daca se poate un notepade sau word pt folosire si instalare asa ca pentru babalai…multumesc frumos!

   
 148. HUMA GABRIEL

  Noiembrie 24, 2010 at 12:28 pm

  Fratele meu, cum spui ca programul de evaluare riscuri este gratuit, daca ma trimite OBLIGATORIU sa-mi fac cont pe nu stiu ce perete (cont) verde ! Apreciez programul tau, realizez ca imi poate fi de un mare folos, dar lasa-ma sa-l iau liber, cum spui. Nu am timp de conturi sau alte socializari. Trimite-mi un raspuns te rog, si rezolva-ma. Gabriel.

   
 149. Nicu

  Decembrie 13, 2010 at 9:56 am

  Mi-a solicitat informaţii SU Valentin Lungu dar nu mi-a lăsat adresa de email ca să-l pot ajuta.

   
 150. Adriana

  Decembrie 31, 2010 at 5:34 pm

  Buna ziua,
  Am si eu rugamintea de a ma ajuta sa descarc programul de evaluari si daca este posibil cu documentatia necesara PSI-SSM – productie si desfacere mase plastice. Adresa mea este a_c_toader@yahoo.com. Va multumesc anticipat!
  LA MULTI ANI!

   
 151. Netan Ioan

  Ianuarie 13, 2011 at 3:32 pm

  Va rog sa-mi trimiteti si mie instructiuni specifice ,evaluri riscuri pentru,ospatar,bucatar,barman.Adresa mea este ioan_netan@yahoo.com.Va multumesc anticipat!

   
 152. simi

  Ianuarie 13, 2011 at 6:21 pm

  Buna seara!Ma poate ajuta cineva cu instrucțiuni proprii pentru jocuri sportive, gimnastică,inot etc. si evaluări de risc pentru săli de sport și/sau baze sportive?
  mulțumesc anticipat!

  simisibiu@hotmail.com

   
 153. Rodica

  Ianuarie 20, 2011 at 7:09 pm

  Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un proiect evaluare riscuri electrician?… Sunt in criza de timp, am facut cursul cu dr. ing. Doru Darabont si am examen peste o saptamana. Multumesc!
  Rodica Uta

   
 154. nelu

  Ianuarie 22, 2011 at 4:09 pm

  as avea nevoie si eu daca are cineva evaluarea de risc si instructiunile proprii pentru un cabinet medical de ortodontie–cabinet stomatologic pentruu corectarea danturii la copii–
  va multumesc anticipat, nelu

   
 155. Tudorache Mariana

  Februarie 9, 2011 at 1:30 pm

  Buna ziua!As avea si eu nevoie de un plan de prevenire si protectie pentru un sofer in domeniul SSM si PSI.Va multumesc!

   
 156. Dorin

  Februarie 14, 2011 at 5:41 pm

  Vreau sa stiu daca acest program se plateste, si cat

   
 157. Netan Ioan

  Februarie 15, 2011 at 2:06 pm

  Va rog sa-mi trimiteti daca aveti I.P.SSM pentru mecanicauto,tinichigiu auto,electrician auto.
  multumesc

   
 158. cristal

  Februarie 23, 2011 at 11:18 am

  Buna!
  Nu reusesc sa descarc NSSM pentru intretinere si reparatii auto. As avea nevoie si de NSSM pentru spalatorie auto si vulcanizare. Va rog , daca se poate, sa ma ajutati.
  cristiana_spatariu@yahoo.com

   
 159. tichindelean dan

  Martie 4, 2011 at 4:50 pm

  As vrea sa ma ajute cineva cu o evaluare riscuri pentru post de lucru legator de sarcina.E-mail:tichindeleandan@yahoo.com
  Va multumesc si pot ajuta si eu DAN T

   
 160. Brianna

  Martie 5, 2011 at 10:18 am

  Buna ziua,

  Va multumesc mult pentru ca doriti sa ne ajutati asa cum o faceti.
  Ma bucura initiativa lui danixweb, si sunt incantata de faptul ca ne am adunat aici pentru un schimb de experienta si documentantie.
  Referitor la programul de evaluari, doresc foarte mult sa l descarc, dar danixweb, ma poti lamuri cu codul de client …?

  Numai bine

   
 161. florin

  Martie 9, 2011 at 11:35 am

  nu reusesc sa instalez programul Risk Management 2009, apare ” Failed to load control ,CrystalReport, from Crystl32.OCX. Your version of Crystl32.OCX ” .
  ce sa fac?

   
 162. sdragomir

  Martie 17, 2011 at 7:55 pm

  Va rog, ma puteti ajuta cu ce se poate pt o documentatie ssm pt un gater?multumesc!

   
 163. putanu florin

  Martie 20, 2011 at 1:48 pm

  buna ziua!
  felicitari!
  Am incercat sa descarc programul dumneavoastra pentru ssm d(http://www.box.net/shared/) si nu reusesc.Am instalat in calculator XP-ul.
  Primesc urmatorul mesaj :The user hosting this content is out of bandwidth.
  Poate imi puteti da un sfat.Multumesc!
  cu stima

   
 164. Ciprian Voicu

  Martie 21, 2011 at 6:49 pm

  Buna ziua,

  Caut partener pentru dezvoltare afacere in domeniul SSM si PSI pentru BUCURESTI. cypryan85@yahoo.com

   
 165. Anonim

  Martie 22, 2011 at 11:09 am

  imi poate trimite si mie cineva programul ca nu pot sa il descarc, si am mare nevoie plsss!!! mail: cosmyn.ratusanu@gmail.com
  multumesc anticipat

   
 166. ancuta

  Martie 24, 2011 at 8:46 pm

  vreau ip pentru vanzator cofetar urgent

   
 167. madalina iosub

  Aprilie 7, 2011 at 8:18 pm

  AJUTOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!

  Cine ma poate ajuta,va rog,am nevoie urgent(in seara asta daca se poate)de un MODEL EVALUARE DE RISC PENTRU BARMAN,timpul nu imi da voie sa apelez la alte metode de procurare.
  VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!

   
 168. madalina iosub

  Aprilie 8, 2011 at 4:48 pm

  Am primit evaluarea de riscuri pentru barman,pentru care va multumesc din suflet,a venit tocmai la timp,dar acum daca nu sunt prea groasa de obraz v-as ruga sa imi trimiteti si PLANUL DE PREVENIRE SI PROTECTIE BAZAT PE EVALUAREA RISCURILOR PENTRU BARMAN,v-as ramane pe veci indatorata.

  VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!

   
 169. Anonim

  Aprilie 11, 2011 at 11:57 am

  As dori o EVALKUARE A RISCULUI PT VANZATOR, MAGAZIN IMBRACAMINTE SI INCALTAMINTE si UN PLAN DE PRENENIRE SI PROTECTIE ….!!!! HELP!!! MULTUMESC!!!

   
 170. carmen

  Aprilie 12, 2011 at 10:10 am

  Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o evaluare pt instructor auto, instructiuni. Multumesc anticipat!!!!!!!!
  adresa de mail este : carmenvarvaroi@yahoo.com

   
 171. Ovidiu

  Aprilie 25, 2011 at 12:31 pm

  Buna ziua, nu stiu daca reusesc, dar daca e cineva ce mai frecventeaza acest site, rog a ma ajuta cu tema ” Riscuri mecanice” am nevoie de un referat. ecko72t@yahoo.com Va multumesc!

   
 172. maeschi bogdan

  Aprilie 29, 2011 at 3:27 pm

  Buna ziua!

  Am si u nevoie de o evaluare de riscuri pentru coafor. vad ca site-ul de descarcari box.net nu mai merge.

  Astept raspunsul dvs. pe mail la adresa bogdan.maeschi@yahoo.com

  Va multumesc anticipat

   
 173. sdragomir

  Mai 3, 2011 at 6:16 pm

  As vrea si eu evaluare riscuri pt atelier gater pe adresa silziad@yahoo.com.
  Multumesc mult!

   
 174. marilena

  Mai 9, 2011 at 11:11 am

  Ma poate ajuta cine va cu instructiuni proprii si evaluare riscuri pentru TRACTORIST , sau mecanic agricol???? dau altceva la schmib. Multumesc anticipat!

   
 175. Corina

  Mai 19, 2011 at 11:04 am

  Buna ziua.
  As dori daca se poate sa ma ajute cineva cu un plan de evaluare a riscurilor pt agentii de paza.In prezent fac cursul de 80 de ore ,iar firma unde lucrez are ca obiect de activitate paza si protectie.

  Nu pot descarca nimic din paginile de http://www.box.net.M-am inregistrat si nimik.Ma directioneaza catre o alta pagina.Dar nu se descarca nimic.

  Va multumesc.
  Corina
  krislinep@gmail.com

   
 176. Tusea Sofia

  Mai 19, 2011 at 11:05 am

  Am incercat si eu sa descarc programul si nu reusesc. Primesc urmatorul mesaj :The user hosting this content is out of bandwidth.
  Va rog sa ma ajutati.
  Multumesc.

  sofia_tusea@yahoo.com

   
 177. Corina

  Mai 19, 2011 at 11:23 am

  si eu exact la fel.

   
 178. Corina

  Mai 19, 2011 at 11:25 am

  Parea foarte interesant si se puteau culege informatii folositoare:(

   
 179. ostafie

  Mai 19, 2011 at 6:32 pm

  Ma poate ajuta cineva cu plan de prevenire si protectie firm a cu agenti vanzari , evaluare riscuri pentru agenti vanzari.
  costafie@rulexim.ro
  Multumesc.

   
 180. DUTU ADELA

  Mai 31, 2011 at 10:01 am

  BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU UNDE POT GASI UN SPECIALIST CARE SA-MI PREGATEASCA UN RAPORT PENTRU EVALUAREA RISCULUI LA FURNIZORI. SAU CE AS PUTEA SA FAC IN CAZUL IN CARE MI SE CERE ASTA DE CATRE CERTIFICATORIIN FSC.

   
 181. T.Monica

  Iunie 13, 2011 at 9:29 am

  am si eu nevoie de un model de dosar evaluare riscuri pt.lacatus,lacatus mecanic
  multumesc

   
 182. silvia

  Iunie 15, 2011 at 6:35 pm

  Buna seara, va rog mult cine ma poate ajuta cu un model de dosar de cercetare a unui eveniment care produce ITM. Trebuie sa dau examenul insa nu prea stiu cum sa il elaborez pe acest dosar, ca pe site_uri nu gasesc nimic, doar legi. Multumesc anticipat. Adresa mea de mail este: silvia.cretu@yahoo.com

   
 183. fantozzy

  Iunie 15, 2011 at 9:09 pm

  Buna seara! Am si eu o rugaminte daca poate cineva sa-mi trimita o evaluare, instructiune proprie si plan prevenire pentru a sala de sport respectiv instructor sport. Am auzit ca a fost campanie de control si nu vreau amenda. Sunt doar 4 angajati (instructori) iar eu sunt abia la inceput si m-ar pune pe butuci a sanctiune. Multumesc anticipat. Adresa pe care pot primi ajutor sarramann@yahoo.com

   
 184. Geta

  Iunie 30, 2011 at 12:42 pm

  Buna ziua. As dori sa ma ajute si pe mine cineva daca se p[oate cu o evaluare pt medic ginecolog si asistenta medicala . Va multumesc Adresa mea de email este ovy1905@yahoo.com

   
 185. Stanescu

  Iunie 30, 2011 at 2:57 pm

  Buna tuturor.
  Imi poate trimite si mie cineva va rog o colectie de evaluari pentru protectia muncii (pentru cat mai multe meserii), dupa cum erau enumerate mai sus? Adresa mea de e-mail este cristian_stanescu@yahoo.com. Va mutumesc mult de tot. Toate cele bune.

   
 186. Burlacu Iulica

  Iulie 7, 2011 at 4:51 pm

  Buna ziua. Ma poate ajuta cineca cu modele de evaluare a riscurilor pt gaterist la taiat busteni si circularist? As putea da altele in schimb. adresa de e-mail: burlacu_elena_iulica@yahoo.com
  Va multumesc anticipat.

   
 187. Erimia Mihai

  Iulie 7, 2011 at 9:29 pm

  SUNT NOU IN DOMENIUL SSM SI AS DORI DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN MODEL DE EVALUARE FACTORI DE RISCPENTRU : COAFOR ADICA COAFEZA, MANICHIURA, PEDICHIURA, FRIZERIE SI COSMETICA. VA MULTUMESC ANTICIPAT

   
 188. Erimia Mihai

  Iulie 7, 2011 at 9:33 pm

  SUNT NOU IN DOMENIUL SSM SI AS DORI DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN MODEL DE EVALUARE FACTORI DE RISCPENTRU : COAFOR , MANICHIURA, PEDICHIURA, FRIZERIE SI COSMETICA. FACTORI DE RISC PENTRU PERSONALUL CE LUCREAZA IN RESTAURANTE LA PREG[TIREA HRANEI VA MULTUMESC ANTICIPAT

   
 189. Erimia Mihai

  Iulie 7, 2011 at 9:55 pm

  Bună!
  Mă puteți ajuta cu instructiuni ssm și de prevenirea-și-stingerea-incendiilor pentru service auto,coafor,manichiură, pedichiură, frizerie și cosmetică și pentru personalul ce lucrează în restaurante VA MULȚUMESC ANTICIPAT.

   
 190. Ciprian Voicu

  Iulie 18, 2011 at 12:27 pm

  Caut pertener pentru dezvoltare afacere domeniu SSM-PSI, evaluari riscuri, coordonare etc.
  Bucuresti. ssmprotectiamuncii@yahoo.com-Ciprian Voicu

   
 191. Ciprian Voicu

  Iulie 18, 2011 at 1:03 pm

  Buna ziua,

  Echipa de inspectori autorizati si abilitati pentru a presta servicii de SSM, PSI-SU:

  – documente SSM & PSI-SU complete (tematici, instructiunii proprii, plan prevenire si protectie, fise, etc),
  – evaluari riscuri,
  – plan propriu SSM
  – instruire personal (instrumente si materiale profesionale),
  – coordonare santiere in toata tara,
  – asistenta totala pe durata contractului

  – experienta in cercetarea accidentelor de munca, atat in tara cat si in afara tarii.

  Servicii si documente de calitate!

  Experienta vasta, de peste 7 ani, atat pe santiere mari care implica o mare responsabilitate, cat si la firme din diverse domenii (constructii, service auto, magazine, salon coafura, etc).

  Relatii bune cu autoritatile (itm, primarii, inspectia muncii, disciplina in constructii).

  ! Daca doriti sa incheim un parteneriat cu dvs.

  ! Posibilitatea angajarii unui inspector , part-time sau full-time in cadrul firmei dvs.

  ! Cautam parteneri pentru dezvoltare .

  Apelati cu incredere!

  O zi frumoasa!

  Cu respect,

  ing.Ciprian Voicu-0765 560 799-Bucuresti

   
 192. firuta

  Iulie 20, 2011 at 2:21 pm

  felicitari pentru ceea ce faceti

   
 193. ANAMARIA

  Iulie 25, 2011 at 9:53 am

  BUNA !
  ma puteti ajuta cu o evaluare pentru meseria de coafor ,manichiura pedichiura si frizerie ,pe adresa hot4youany@yahoo.com
  VA MULTUMESC

   
 194. Anonim

  August 3, 2011 at 10:54 am

  Buna ziua, doresc si eu o evaluare riscuri pentru tehnician dentar – care lucreaza in laborator de tehnica dentara. Nu gasesc pe nicaieri. Multumesc anticipat.
  maneagabrielantonio@yahoo.com

   
 195. florin georgescu

  August 9, 2011 at 9:13 am

  Buna ziua,daca se poate doresc si eu o evaluare pentru fuctionar administrativ ,activiatea pe care o desfasora este in domeniu comertului ,MULTUMESC FFFF. MULT
  goguta_01@@yahoo.com

   
 196. florin georgescu

  August 9, 2011 at 9:15 am

  Este imbucurator fapul ca cineva te ajuta si pentru fatul ca o faceti nu pot spune atceva decit MULTUMESC

   
 197. mihaela pascal

  Septembrie 8, 2011 at 2:27 pm

  va rog frumos as avea nevoie de fisa evaluare riscuri,instructiuni proprii,plan prevenire . Am doar trei angajati , doi vanzatori si un sofer la un depozit materiale constructii. Deja am luat o amenda de 3000 lei de la itm in februarie 2011 iar luna asta m-au vizitat iar .Daca ma poate ajuta cineva multumesc foarte mult .adresa mea mihaela_pascal69@yahoo.com. MULTUMESC!

   
 198. Anonim

  Septembrie 18, 2011 at 10:00 am

  as dori si eu o evaluare de risc pt postul de ofiter punte 3 maritim.adresa mea de e-mail iliev.cristian@yahoo.com

  va multumesc anticipat!

   
 199. Florin

  Septembrie 23, 2011 at 9:21 am

  Va rog frumos as avea nevoie de teste de verificare a cunostintelor de protectie a muncii pentru sudor,lacatus,soferi etc.

  pirvulescuflorin@gmail.com

   
 200. Vaidos Eugen

  Octombrie 2, 2011 at 1:01 pm

  Buna ziua, am instalat programul de Evaluare riscuri si nu s-a generat codul de inregistrare. Mentionez ca pe calculatorul folosit, sistemul de operare Windows XP este instalat pe discul E. Este acesta un impediment (sau si programul trebuie instalat pe acest disc, singura varianta posibila)? Va rog sa ma ajutati. Multumesc. Eugen

   
 201. sorin

  Octombrie 11, 2011 at 4:37 pm

  Buna ziua!
  Poate cineva sa ma ajute cu evaluari risc / plan de prevenire pentru inginer sistem IT?
  Multumesc mult. Adresa mea este sorin71preda@yahoo.com.

   
 202. ionela girjoaba

  Octombrie 15, 2011 at 10:12 am

  Sunt incepatoare in acest domeniu va rog f.f. mult cine ma poate ajuta si pe mine cu ce trebuie facut la UN SALON DE COAFURA ) fisa de evaluare si alte documente, la adresa garjoabaionela@yahoo.com
  Va multumesc anticipat !
  IONELA

   
 203. Erimia Mihai

  Octombrie 16, 2011 at 7:47 pm

  Bună!
  Mă puteți ajuta cu instructiuni ssm ,ppp,ev.factori de risc pentru:diriginte de santier,montator pavele,escabatorist(renovari trotuare,canalizari)
  mihai.erimia@yahoo.com

   
 204. Anonim

  Octombrie 16, 2011 at 8:01 pm

  Buna seara,
  As dori daca poate sa ma ajute cineva pentru Instructiuni de lucru la masina de dejantat tip SICAM si pentru presa de 20tf, folosite in service auto. Va multumesc.

   
 205. Anonim

  Octombrie 17, 2011 at 3:09 pm

  Daca poa te cineva sa ma ajute cu un model de evaluare a riscurilor pentru muncitor in agricultura (zootehnie)

  mirceapopoveniuc@yahoo.com

   
 206. Mircea

  Octombrie 17, 2011 at 3:12 pm

  Rog sa ma ajute cine cu un model de evaluare a risurilor pentru muncitor in zootehnie
  mirceapopoveniuc@yahoo.com

   
 207. Anonim

  Octombrie 18, 2011 at 4:08 pm

  buna , sunt cris.
  vreau si eu , daca puteti sa ma ajutati cu un plan de prevenire si protectie mecanic asuto.
  va multumesc din suflet
  adresa de corespondenta: cristina@melania.ro

   
 208. G.Dutulescu

  Octombrie 19, 2011 at 12:56 pm

  Doresc si eu o instructiune SSM pentru gaterist- prelucrarea lemnului.
  Va multumesc!

   
 209. G.Dutulescu

  Octombrie 19, 2011 at 12:58 pm

  Doresc si eu o instructiune SSM pentru gaterist.
  Va multumesc!
  dutulescugeta@yahoo.com

   
 210. Adriana Spatacean

  Octombrie 31, 2011 at 12:58 pm

  Ma poate ajuta cineva ? Am mare nevoie de o evaluare de risc SSM pentru un adminmistrator de unitate de invatamant prescolar.
  Initiativa mi se pare extraordinar de utila celor care lucreaza in domeniu. Felicitari sincere initiatorilor.
  Multumesc anticipat!

   
 211. ioan

  Octombrie 31, 2011 at 1:10 pm

  Pe cand si versiunea pentru Windows7, chiar daca este contracost.

   
 212. Iza Vajko

  Noiembrie 8, 2011 at 10:13 pm

  buna ziua
  sunt si eu noua in domeniu si as dori ajutor din partea dvs pentru o langoserie(fara malaxor) fisa de evaluare a riscurilor
  astept mail iza_vajko@yahoo.com
  va multumesc tare mult

   
 213. NICOLAE

  Noiembrie 10, 2011 at 9:57 am

  am inceput o afacere co o firma de instalatii electrice ,am cursul de 80 ore, sunt nou in bransa si doresc exemple pt fise de risc pt electrician intretinere si reparatii si electrician PRAM, si doresc si ex. de plan de prevenire si protectie.Rog daca ma poate ajuta cineva multumesc.
  nicolae_george1969@yahoo.com

   
 214. alinaelenatlelena

  Noiembrie 18, 2011 at 2:38 pm

  buna ziua
  am incercat sa iau programul dar nu imi merge ori nu reusesc eu sa il descarc cum trebuie….va rog frumos daca ma poate ajuta ….
  va rog frumos imi puteti trimite si mie pe mail mihailovalinaelena@yahoo.com fisele de evaluare a locului de munca pentru: bucatar, ajutor bucatar, spalator auto, ospatar, vanzator gestionar,manager,diresctor economic.
  va multumesc mult!

   
 215. mariusgoga

  Noiembrie 24, 2011 at 1:00 pm

  Nu pot sa descarc programul de evaluare. Va rog sa mi-l trimiteti pe email daca doriti.

   
 216. Anonim

  Noiembrie 28, 2011 at 10:48 am

  Buna ziua.
  Felicitari administratorului.
  Am incercat sa ma inscriu acasa dar n-am reusit. Acum sunt la serviciu si am nevoie urgenta de cateva evaluari de risc pentru meseriile de crescator porci-ferma, sef ferma cresterea porcilor, medic veterinar si ingrijitor cladiri. Daca ma poate ajuta cineva, adresa mea de e-mail este: helmutlena@yahoo.com. Va multumesc.

   
 217. toni

  Ianuarie 6, 2012 at 10:22 pm

  cine ma poate ajuta cu un program pentru frizerie-coafura,manichiura-pedichiura,cosmetica

   
 218. toni

  Ianuarie 6, 2012 at 10:24 pm

  adresa de e-mail tonea73@yahoo.com cine ma poate ajuta si cu alte programe dar in special pentru coafura-frizerie,manichiura-pedichiura,cosmetica

   
 219. Paul Dobrescu

  Februarie 13, 2012 at 12:06 pm

  SC DOB & EM SSM – Serviciu extern de prevenire si protectie abilitat de Ministerul muncii
  SC DOB & EM SSM este o companie specializata in prestarea de servicii profesionale pentru firmele care prefera avantajele externalizarii acestora .
  Suntem un grup de specialisti reuniti de entuziasmul tineretii si experienta maturitatii , care avem ca deviza ,, Satisfactia maxima a clientului ,, .
  Cu ajutorul nostru puteti realiza cu costuri minime urmatoarele activitati strict necesare oricarei firme :
  – Securitatea muncii
  – Resurse umane
  – Salarizare
  – Situatii de urgenta-PSI
  – ISCIR- RSVTI

  Telefon: 0722528142; 0733040331
  E-mail: dobrescu.paul@sanatatea-securitatea-muncii.ro
  dobrescu.emilian@sanatatea-securitatea-muncii.ro

   
 220. Filip Octav

  Februarie 25, 2012 at 4:47 pm

  Este foarte important sa poti comunica in domeniul protectiei muncii.
  Daca poate cineva sa-mi trimita o evaluare pentru Legator de sarcina,pot oferi alte evaluari.

  Octav

   
 221. Anonim

  Martie 5, 2012 at 8:37 pm

  Buna ziua,
  Sunt incepatoare in domeniu si ma descurc mai greu cu descarcatul programelor de pe net,
  ma poate ajuta cineva cu un model de evaluare si PLANUL DE PREVENIRE SI PROTECTIE BAZAT PE EVALUAREA RISCURILOR PENTRU barman – ospatar? Am un singur barman angajat intr-un mic barulet infintat in luna febr.2012 si am auzit ca e jale daca lipsesc aceste documente.

  Va multumesc frumos,
  adresa mea este maryana61@yahoo.com

   
 222. faur erwin

  Martie 14, 2012 at 5:20 pm

  sunt si eu incepator in domeniu si imi trebuie urgent evaluare risc si instructiuni pentru birou notarial cu urmatoarele meserii-consilier juridic, curier, economist și secretar notariat. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc. Rog trimiteti pe adresa faur.erwin@gmail.com.

   
 223. crina76

  Martie 19, 2012 at 7:59 pm

  As avea nevoie de o evaluare risc pentru un santier de constructii metalice. Rog trimiteti la parisalexandriagreen@yahoo.com

   
 224. crina76

  Martie 19, 2012 at 8:01 pm

  Vreau un plan de prevenire si protectie pt santier constructii metalice si fisa factorilor de risc.
  parisalexandriagreen@yahoo.com

   
 225. carmen

  Martie 20, 2012 at 2:49 pm

  buna ziua, doresc si eu evaluarea riscurilor , planul si instructiuni proprii pentru barcagiu. Multumesc

   
 226. Anonim

  Martie 20, 2012 at 9:44 pm

  Buna ziu/seara,
  1.Doresc si eu o documentatie completa referitoare la un parc de vanatoare (vanator, paznic de vanatoare, paznic de parc de vanatoare)-evaluari, ipssm, plan de prevenire.
  2.Idem vulcanizator auto si/sau ipssm masina de echilibrat roti/cauciuri/jante, ipssm masina de incatat/descaltat cauciucuri
  Ofer alte documentatii in schimb.
  Multumesc.
  mail_mtufescu@yahoo.com

   
 227. Gabriela

  Martie 21, 2012 at 8:19 pm

  Buna ziua,

  Daca ma puteti ajuta si pe mine cu o fisa de evaluare riscuri pentru personal care lucreaza la calculator. Multumesc.

   
 228. Ferencz Tibor

  Martie 26, 2012 at 2:14 pm

  Buna ziua, sunt incepator in domeniul ssm si as dori o evaluare de riscuri pentru fasonator mecanic in exploatare forestiera. email mernok82@yahoo.com.
  Multumesc

   
 229. ana

  Martie 26, 2012 at 2:28 pm

  Buna ziua!
  Ma puteti ajuta va rog cu o instructiune proprie ssm si plan de prevenire si protectie pentru un centru social de zi?
  Va multumesc.

   
 230. IACOB

  Martie 28, 2012 at 4:36 pm

  Ma puteti ajuta cu instructiuni proprii de sanatate si securitate in munca pentru gater?
  Va multumesc.

   
 231. Dumitrescu

  Aprilie 7, 2012 at 5:51 pm

  sunt boboc pe aici, ma poate ajuta cineva cu evaluare pentru medic specialist – medicina muncii va multumesc pentru intelegere

   
 232. calin cornel

  Aprilie 19, 2012 at 11:16 am

  am nevoie de un evaluator !!5 meserii : munc necalificat. bucatar.macelar.lucrator bucatarie.ospatar.

   
 233. iorgulescu

  Aprilie 28, 2012 at 7:15 pm

  as vrea o evaluare pentru zidar

   
 234. georgiana

  Aprilie 29, 2012 at 9:21 am

  Va rog sa ma ajutati cu un plan de prevenire si protectie pentru zidar. Multumesc anticipat!

   
 235. Alexandru

  Mai 9, 2012 at 8:05 pm

  buna ziua, ma poate ajuta cineva si pe mine cu o evaluare de riscuri pt vizitator pe santier? Multumesc. mail. ecodeseurihartie@yahoo.com

   
 236. ioanneag

  Mai 10, 2012 at 8:42 pm

  PENTRU DOMNUL DAN COROS
  Cand apare o versiune noua a programului de evaluare ?
  O sa functioneze si pentru sistem Win 7 ?
  Am versiunea 2009 V1.0 SP3 care nu functioneaza.
  Astept o colaborare prin email ioanneag@rdslink.ro
  Va multumesc.

   
 237. Alexandru

  Mai 14, 2012 at 2:40 pm

  buna ziua, are cineva o evaluare de riscuri pt gravide si instructiuni proprii? Multumesc. ecodeseurihartie@yahoo.com

   
 238. Florin21

  Mai 20, 2012 at 9:18 pm

  Am instalat pe calculctor win 7 si office 2010. ce trebueisa fac cas folosesc programul cum trbuie?
  programul e foarte bun si as vrea sa il folosesc si cu programe mai avansate

   
 239. Malaut Marian- Danut

  Mai 22, 2012 at 9:20 pm

  Buna seara,

  Ma poate ajuta cineva cu ip-ssm pentru coafor(coafeza, cosmetician, maniichiurist-pedichiurist).
  marian.malaut@gmail.com
  Multumesc anticipat

   
 240. Radu Suciu

  Iunie 15, 2012 at 9:07 am

  Va rugam sa ne ajutati, daca se poate, cu o evaluare riscuri SSM pentru MANEVRANT platforma cu ridicare automata tip EUROPLATFORM (EP3125)
  Va multumesc,
  Radu

   
 241. george

  Iulie 9, 2012 at 1:43 pm

  buna ziua,
  ma poate ajuta si pe mine cineva cu utilizarea programului?
  am o problema cu documentele salvate…se salveaza doar in format evr. nu le pot deschide in niciun alt program.

   
 242. lav

  Iulie 14, 2012 at 11:10 am

  am descarcat programul dar imi tot apar erori , va rog frumos sa-mi trim si mie mai exact cum se foloseste . multumesc

   
 243. elena

  Iulie 16, 2012 at 12:20 pm

  buna ziua,
  ma poat ajuta cineva cu evalure riscuri pentru laborant in constructiisi categorii sensibile de personal

   
 244. lav

  Iulie 18, 2012 at 8:27 am

  buna ziua
  am si eu nevoie de instructiuni proprii pentru agentul de vanzari . astept raspuns pe leu6leu@yahoo.com. multumesc .

   
 245. lav

  Iulie 18, 2012 at 10:46 am

  buna ziua . ma poate ajuta cineva cu evaluare de risc pentru lacatus mecanic , muncitor necalificat, sofer autocamion,paznic,lucrator comercial, inginer constructii civile si industriale, TESA. adresa de email este leu6leu@yahoo.com

   
 246. Malaut Marian

  Iulie 30, 2012 at 3:26 pm

  Salut,

  Ai gasit ealuarile cerute? am incercat sa le postez pe forum dar nu reusesc.

   
 247. Malaut Marian

  Iulie 30, 2012 at 3:28 pm

  Buna ziua,

  Ma poate ajuta cineva cu ip-ssm si evaluare pentru rigipsar?

  Multumesc
  marian.malaut@gmail.com

   
 248. lav

  August 2, 2012 at 8:33 am

  nu am gasit evaluarile .

   
 249. Doru

  August 4, 2012 at 10:23 am

  Bun ziua ,
  As dori si eu un plan de prevenire si protectie pentru barman/ ospatar daca se poate si o evaluare de risc.
  proinfo_service@yahoo.com
  Va multumesc.

   
 250. Florin

  Octombrie 18, 2012 at 10:41 am

  Buna ziua stimate domn Coros Dan si felicitari. Doresc sa apdatez programul. Cum procedez ? Cu deosebita stima – Florin Georgescu

   
 251. geomic

  Decembrie 7, 2012 at 9:20 pm

  buna seara
  am incercat sa descarc si eu prg si imi da eroare
  ma poate ajuta cineva ?

   
 252. Geo

  Februarie 3, 2013 at 2:34 pm

  buna ziua

  as avea mare nevoie de o evaluare de riscuri , plan de prevenire , tematica instruire pentru SOFER DE TAXI . Multumesc . Pot oferi ajutor la randu-mi pentru alte meserii. O zi buna !

   
 253. Rodica Neagoe

  Februarie 8, 2013 at 12:10 pm

  nu pot sa descarc programul de evaluare riscuri ! Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !

   
 254. viorel

  Februarie 21, 2013 at 2:29 am

  Salut! cine ma poate ajuta si pe mine cu un proiect? am facut un curs de SSM de 80 de ore si ca la orice curs profii ne vorbeau doar,de scris mai usor ca ne doare mana iar acum se apropie examenul si (cucu) proiect, ne-a dat niste teme la alegere si cica: sa vi le faceti! as dori ceva in domeniun Transporturilor.

   
 255. Ciprian

  Martie 6, 2013 at 5:30 pm

  buna ziua, are cineva sa am ajute cu evaluare riscuri pentru medic stomatolog si tehnician laborator? multumesc, cypryan85@yahoo.com

   
 256. adrian73

  Martie 18, 2013 at 11:07 pm

  Cu respect ptr.acest site sunteti formidabili.Sunt nou an acest domeniu,si as dori o evaluare riscuri ptr.paza si protectie[agenti securitate]cod CAEN8010.IP.SSM.Va multumesc din suflet. fulga_adrian73@yahoo.com

   
 257. adrian73

  Martie 19, 2013 at 8:00 pm

  Chiar nu are nimeni mila? Am descarcat prg.ptr.evaluare,dar este foarte greu de completat,tinand cont de experienta mica an ale calculatorului.Va rog si va multumesc.O seara buna.

   
 258. Natalia

  Mai 4, 2013 at 11:21 am

  As dori si eu un model de Plan de instruire si protectia muncii si Evaluarea riscurilor pt postul de vanzator. Multumesc anticipat

   
 259. Burlacu Iulica

  Iunie 14, 2013 at 2:14 pm

  Buna ziua, am probleme cu afisarea evaluarii de risc. Nu imi apar datele initiale: societatea, numar evaluare, sector, post de lucru, nume evaluatori, etc. De asemenea nu apar nici mijloacele de productie, sarcina de lucru, mediu de munca… Imi apar doar riscurile identificate, diagrama, plan de masuri. Ma puteti ajuta? Multumesc.

   
 260. Geo

  Iulie 17, 2013 at 12:13 pm

  Buna ziua.
  Am mare nevoie de o evaluare riscuri, plan si IP pentru SALVATOR LA STRAND (PISCINA) . Multumesc omului bun care-o sa ma ajute ! 🙂

   
 261. annghela

  August 1, 2013 at 12:21 am

  Buna ziua!
  Ma poate ajuta cineva cu instructiuni specifice, instructiuni proprii, evaluare risc pentru vanzator/lucrator comercial la un magazin mixt. Va multumesc anticipat. Adresa mea de mail este: banyai_anghela@yahoo.com

   
 262. Ciprian

  Ianuarie 28, 2014 at 9:33 am

  Buna ziua,
  Ma poate ajuta si pe mine cineva cu evaluare de riscuri pentru femeie de servicu si sofer auto, distributie. Va multumesc. cypryan85@yahoo.com

   
 263. monica

  Martie 8, 2014 at 12:08 am

  Buna ziua!
  Ma poate ajuta si pe mine cineva cu Instructiuni proprii si evaluare de risc pentru Ingrijitor cladiri? Multumesc! monicapinter@yahoo.com

   
 264. Anonim

  Martie 21, 2014 at 11:46 am

  Am fost deosebit de placut surprins de initiativa. Sper sa participe cat mai multi cu contributii la comunitatea creata. Ideea si efortul merita tot respectul. Am descarcat programul de evaluare in speranta unui ajutor in munca, dar si pentru a-l pune la dispozitia colegilor. L-am instalat, dar imi cere user si parola. Am incercat catvea variante, nu a mers si am abandonat deocamdata. Ma puteti ajuta cu o indicatie? Multumesc mult.
  zamolxis_locco@yahoo.com

   
 265. danixweb

  Martie 21, 2014 at 7:18 pm

  A fost gresala mea.Am scris partea cu parola in 19.03.2014 si am compilat-o iar salvarea pe ONEDRIVE se face instantaneu.Abia azi am apucat sa fac programul sa introduca si un utilizator din oficiu.Acesta este „admin” cu parola „admin”.Reinstalati-va programul si problema este rezolvata.
  Toate cele bune.

   
 266. Dimofte Romeo

  Aprilie 15, 2014 at 3:15 pm

  Buna ziua,
  Cine ma poate ajuta si pe mine cu 3(trei)evaluari pentru:
  Tehnician agronom cercetare
  Lucrator calificat in culturi de camp si legumicultura
  Asistent cercetare in agricultura

   
 267. Gino

  Iunie 28, 2014 at 8:04 pm

  Buna ziua,

  Programul de pe linkul de onedrive nu corespunde cu programul din clipul de pe youtube.

  Daca imi puteti da linkul programului prezent in clipul de youtube.

  Programul de pe onedrive este „Sapte si un sfert”. Sau acest program este o versiune mai noua a programului respectiv ?

  imi trebuie programul pentru Evaluator de risc.

  multumesc

   
 268. legendarul10

  Iulie 14, 2014 at 9:50 pm

  buna seara, mai functioneaza programul? sunt ceva modificari? nu l-am folosit de mult timp si ma gandeam daca s-a mai imbunatatit

   
 269. Alin Stoica

  Decembrie 9, 2014 at 12:45 pm

  Salutare! Mai este functional programul? As dori si eu userul si parola pe mail. Multumesc anticipat!

   
 270. negrea victor

  Ianuarie 16, 2015 at 12:25 pm

  Tot respectul ptr.munca dvs!Sunteti de mare ajutor celor care sunt la inceput de drum in SSM si SU! Va rog frumos,daca programul este functional as dori userul si parola pe mail.Ma intereseaza IPSSM cizmar si Evaluare riscuri – cizmar

   
 271. alexandruvinter

  Martie 19, 2015 at 10:39 am

  Buna ziua,
  As dori sa-mi schimb ID SI PAROLA dar nu ma lasa sa ma mai loghez.Cei drept nu le prea am cu calculatorul asa bine.
  Cu stima.

   
 272. danixweb

  Martie 19, 2015 at 8:23 pm

  Buna ziua.
  Nu inteleg despre ce ID si parola este vorba.Pe acest blog intrati fara aceste date.
  In blogul dumneavoastra cu care v-ati facut inscrierea la acesta nu am cum sa intru sa va ajut daca v-ati uitat datele de logare.
  Toate cele bune.

   
 273. alexandra

  Martie 26, 2015 at 1:00 pm

  Buna ziua,am facut evaluarile salariatilor si imi da eroare unsuported version r02 cand vreau sa listez planul de prevenire si imi arata doar titlul planului?Cum fac sa il pot lista?multumesc

   
 274. danixweb

  Martie 27, 2015 at 10:12 pm

  Daca ati indica mesajul de eroare intreg poate mi-as da seama care este cauza.Sa inteleg ca ati elaborat evaluarile si eroarea apare doar la elaborarea planului ? Astept detalii.

   
 275. Cristina

  Aprilie 24, 2015 at 3:32 pm

  Buna am incercat sa fac si eu o evaluare de riscuri am introdus un post dar cand dau sa imi genereze tabelul imi da nenumarate erori,……daca ma puteti ajuta???

   
 276. alexandruvinter

  Iulie 1, 2015 at 12:11 pm

  Buna ziua as dori daca se poate un model de raport de activitate lunar care se atasaza la factura pe adresa – mercedesbmw50@yahoo.com
  Multumesc.

   
 277. Puiulet Pavel

  Septembrie 23, 2015 at 6:38 pm

  Salutare! Mai este functional programul? As dori si eu evaluarea factorilor de risc pt. locul de munca vanzator (nealimentar). Multumesc anticipat!

   
 278. Anonim

  Septembrie 28, 2015 at 5:36 pm

  La lansarea in executie apare eroarea „Component Crystl32.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid”. La instalare am avut un mesaj ca „ActiveX control” nu se poate instala. Puteti sa ne ajutati? Multumesc!

   
 279. IOANA URSAN

  Octombrie 1, 2015 at 2:56 pm

  Buna,pentru programul de evaluare,as dori si eu userul si parola pe mail. Multumesc.

   
 280. Mihalache Ion

  Decembrie 27, 2015 at 10:49 am

  Este OK,dupa mine .De curiozitate !Ca format profesional sunteti Ing.de ce specialitate ? In CE domeniu ATI profesat ? Cu stima,Ing.Ion Mihalache. In 2005 am fost colegi de curs Evaluatori la Univ.Petrosani prin ICDPM Buc.condus de Dr.Ing.PECE ?

   
 281. danixweb

  Decembrie 28, 2015 at 7:16 pm

  Pentru dl. Mihalache. Nu am fost colegi. Eu sunt maistru electrician pasionat de programare (din 1995).In prezent lucrez ca programator. Am luat cunoştinţă despre metoda PECE la cursul de 80 de ore de Inspector de Securitate si Sănătate in munca. Pentru ca teoria se preta la dezvoltarea unui program , am scris unul pentru uz propriu pe care mai apoi l-am postat gratis pe internet.

   
 282. Dragos

  Februarie 23, 2016 at 11:32 am

  Buna ziua. Laudabila initiativa dumneavoastra de a usura munca tuturor cu acest program. Felicitari.
  Doresc sa va dau un feedback apropo de programul realizat de dumneavoastra.
  Cand deschid programul si intru sa realizez o evaluare, la Lista societati click dreapta/creeaza imi da eroarea:
  {Eroare in form EvaluareArborePrincipal].[MeniuAdaugaSocietatea]. linia 120 cu numarul -2147467259
  Field’societati.Denumire’cannot be a zero-lenght string.
  DORITI SA CONTINUATI EXECUTIA.

  Apas butonul OK si apare eroarea:

  [Eroare in form-EvaluareArborePrincipal-ProprietatiSocietate].[proprietatiSocietateSeteazatabenNouDocument] linia 390 cu numarul 3021
  Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Request operation requires current record.
  DORITI SA CONTINUATI EXECUTIA?

  Apas butonul YES.
  Apare aceeasi eroare

  [Eroare in form-EvaluareArborePrincipal-ProprietatiSocietate].[proprietatiSocietateSetezatabenNouDocument] linia 390 cu numarul 3021
  Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Request operation requires current record.
  DORITI SA CONTINUATI EXECUTIA?

  Apoi cand incerc sa creez o noua societate apar tot felul de erori.
  Daca vedeti aceste erori o sa mai fac niste print screen-uri sa le pot avea si trimite pe mail.

  La serviciu folosesc windows 10 iar acasa windows XP.
  Aceleasi erori apar in amandoua locurile.
  La XP cand instalez programul apar niste erori de suprascriere dar din 5 incercari a functionat.

  Sper ca feedback-ul meu este ok si va ajuta cu ceva la inbunatatirea programului.

  Emailul meu este: da_etc_etc_man@yahoo.com

   
 283. Dragos

  Februarie 23, 2016 at 11:37 am

  Ohh am uitat sa precizez versiunea de program folosita este: SapteSiUnSfert 15-2.

   
 284. ghid pfa softpedia

  Aprilie 26, 2016 at 4:48 am

  3) Avand un PFA, veti avea undeva declarate toate veniturile. Veniturile declarate va vor ajuta in atat de multe feluri, incat nu le putem afisa aici pe toate. Dar sa va oferim cateva exemple:

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: